V75 Kalender

I vår V75-kalender finner du alla kommande V75-dagar. Vi listar utöver tävlingsdag även information om vilken travbana som arrangerar V75-omgången samt länk till resultat och övrig information om travdagen.

2021

Datum
Travbana
Resultat
Information
2 januari
9 januari
16 januari
23 januari
30 januari
6 februari
V75 finaler
13 februari
V75 Champions
20 februari
27 februari
6 mars
13 mars
20 mars
27 mars
V75 finaler
1 april
Skärtorsdagen
2 april
Långfredagen
4 april
Påskdagen
10 april
Paralympiatravet (del-1)
17 april
Paralympiatravet (del-2)
24 april
Paralympiatravet (del-3)
1 maj
Orebro Intn’l
8 maj
Pokalloppen
9 maj
Finlandia-Ajo
15 maj
Guldbjörken
22 maj
Prins Daniels lopp
29 maj
Sweden Cup
30 maj
Elitloppet
5 juni
Ina Scots ära
12 juni
Jämtlands Stora Pris
13 juni
Oslo Grand Prix
19 juni
Norrbottens Stora Pris
27 juni
Kalmarsundspokalen
3 juli
E3-finaler
8 juli
Sprintermästaren
10 juli
17 juli
Årjängs Stora Sprinterlopp
24 juli
Axevallalöpning
25 juli
StoChampionatet
27 juli
Hugo Åbergs Memorial
31 juli
E.J:s Guldsko
7 augusti
Sommartravets final
8 augusti
Svenskt Kallblodskriterium
14 augusti
Åby Stora Pris
18 augusti
Jubileumspokalen
21 augusti
E3-finaler
24 augusti
Uttagning Svenskt Travderby
28 augusti
Sundsvall Open Trot
29 augusti
Danskt Travderby
4 september
Birger Bengtssons Minne
5 september
Svenskt Travderby
11 september
12 september
Norskt Kallblodsderby
18 september
Unionstravet
25 september
Travkriterium & Oaks
26 september
2 oktober
Stig Lindmarks Styrkeprov
9 oktober
SM-dagen
16 oktober
Silverörnen
23 oktober
 
Svampen
24 oktober
 
Semifinaler Breeders´Crown
30 oktober
 
Müllers Memorial
6 november
 
7 november
 
Breeders´Crown
13 november
 
20 november
 
Svensk Uppfödningslöpning
27 november
 
V75 finaler
4 december
 
11 december
 
18 december
 
23 december
 
Uppesittarkväll
25 december
 
26 december
 
Gert Lindbergs lopp
29 december
 
31 december
 
Sylvesterloppet

30 Comments

 1. Hej
  Det här är förmodligen en väldigt dum fråga men jag är ny så here goes….
  Jag tittade på tipsen för tisdagens tävling i Jägersro och tänkte fylla i en kupong och lämna in den. Det är första gången jag gör det så needless to say i am clueless. Iaf det står att den är baserad på 240 rader men när jag fyller i kupongen får jag bara 24 rader, alltså en tiondel, jag vet att jag gör något fel men har ingen aning om vad det är. Vad är det för skillnad på rader och system?

  Tanken är att jag ska sätta mig in i spelet mer och lära mig om varje häst och dennes vinnaregenskaper men detta är min första gång så jag har inte hunnit det, hade tänkt börja med lördagens spel men när jag gick in på atg.se så såg jag att ett lopp gick av stapeln redan på tisdag so why not…

  Tack på förhand!
  /NTTG

  Post a Reply
  • Hej NTTG,

   V75 och trav och i synnerhet ATG är väldigt dåliga på att lära andra hur man spelar och hur man rättar sina kuponger, de driver ett monopol så det är väl i deras ögon inte hela världen. Vi hade dock börjat i den ändan, hur som helst – du är inte ensam om att inte förstå så du borde inte känna dig dum.

   Var står det att kupongen är baserad på 240 rader, vi förstår inte riktigt var du har hittat denna information?

   En rad är en häst i alla sju lopp, då finns det bara en rad som kan vinna. Radpriset på V75 är 0,50 kr (50 öre) så om du lämnar in ett system om 240 radar så bör detta kosta dig 120 kr.

   Vet inte om vi kan hjälpa dig mer än så, du kan titta i vår ”spelskola” som tyvärr inte är så utvecklad ännu men där hittar du mer förklaringar till hur V75 fungerar.

   Hoppas detta hjälpte något iaf.

   Post a Reply
 2. Hej
  Tack för ett snabbt svar!
  på ATG:s sida så klickade jag på fem tippar och ”visa tips” då kom jag till en annan sida där det stod precis under rubriken. Men jag vet ju inte hur man kommer upp i den summan, om man sätter alla hästarna som de har satt så blir det betydligt mer än 240 rader.

  Jag har läst din spelskola och tyckte det var mkt bra info, tittar på andra sidor också men hittar ingen bra sida där det står steg för steg hur man gör, mer lösryckta tips.

  /NTTG

  Post a Reply
  • Hej igen!

   Fem tippar V75 är ett system där travtränare/kuskar gissar V75, vi kan inte rekommendera att du spelar deras system då det är väldigt tidiga tankar men alla gör som de vill men det är lite som att kasta pengarna i sjön kan vi tycka. Det är fem som tippar och fyller du i alla hästar som alla 5 tycker man ska ta med så blir systemet enormt, om du istället spelar efter hur någon av dem tycker så borde du komma upp i 240 rader = 120 kr.

   Du ska ha hästar fördelade likt detta för att följa fem tippars streckmodell: 1-1-2-2-3-4-5, dvs. du får endast strecka 1st häst i två lopp, 2st hästar i två lopp, 3st hästar i ett lopp, 4st hästar i ett lopp och sist men inte minst 5st hästar i 1 lopp. Då kommer du upp i 240 rader = 120 kr.

   Hoppas det gör det lite tydligare.

   // SverigeTravet

   Post a Reply
  • Som nämnt tidigare, en iklickad häst i v75 kostar 0.50kr, det vill säga om du spelar en häst i varje lopp kommer det kosta dig 0.50 kr. 1x1x1x1x1x1x1=1 och hälten av 1 är 0.50 🙂
   Klickar du däremot i 2 hästar i varje lopp så kommer det bli 2x2x2x2x2x2x2=128 rader. Och det är ju 50 öre raden så det blir halverat, så 64kr.

   Många spelar på så sätt att de försöker hitta 2 spikar (en spik är en häst i ett lopp, den man tror mest på).
   Dvs att när du multiplicerar ihop alla loppen du klickat i hästar i, så blir två av loppen bara multiplicerat med 1. (i alla 7 loppen måste du välja minst 1 häst i för att kunna lämna in spelkupongen)

   exempel på liknande mitt system:
   6x6x1x1x2x5x3=1080 rader och det blir 540kr

   Man kan skriva en bok tjock som bibeln om hur man ska resonera och hur man ska hitta vinnarna i loppen. Men hoppas det där hjälpte dig något i alla fall 🙂

   Post a Reply
   • Väl skrivet, det borde göra det ofelbart nu för alla inblandade. Tack för det.

    Post a Reply
 3. Hej
  Tack för era svar!

  En sista fråga: om jag vill lära mig det här, i vilken ände ska jag börja? Vad ska jag börja läsa? Hur ska jag lägga upp det? etc

  Blev fler än en fråga, dock berör det samma område.

  Jag förväntar mig inte en klar uppstapling av av sidor eller begrepp utan mer överskådligt som ifrån vilken ände jag ska attakera det här.

  Tack på förhand!

  Post a Reply
  • Hej NTTG,

   Det bästa tipset vi kan ge är att engagera dig och tro på vad du gör, kan låta väldig flummigt men det är just det som det handlar om. Ta reda på saker på vägen, besök en travbana i solen och bevittna travet på nära håll för att om möjligt öka på ditt intresse för detta – skynda långsamt och var uthållig, ge inte upp för ett par motgångar som kommer att dyka för dig – det gör det för oss alla.

   // SverigeTravet

   Post a Reply
 4. Som svar på ”var man ska lära sig”. Man kan lära sig spela på v75 och det verkar ju vara klart för dig, men resten är nog mest tur. Annars hade det funnits en hel drös med professionella spelare. Se till att ha mycket tur annars kan du lägga ner 🙂
  Läs travtipsen på olika ställen och ta med några av tipsen och sen chansar du på resten. Jag kör 70% travtips 30% chansningar. Det har fungerat löjligt bra för min del iaf 🙂
  LYYYYCKA TILL

  Post a Reply
  • Får instämma att det handlar om en hel del tur även om det är ett skicklighetsspel. ju mer information man har innanför västen, ju mer tur får man om man får ta och återanvända Stenmarks citat i annan form som löd:

   ”Jag vet ingenting om tur, bara att ju mer jag tränar desto mer tur har jag”

   Post a Reply
 5. Hur långt tilbaka kan man rätta sina kuponger /bongar??
  Vi har kuponger från 2012 och 2013 .Är det möjligt att rätta dom?
  Vänligen
  Roger Nilsson

  Post a Reply
  • Att rätta dem är nog inga problem men tror inte att du kan få ut eventuell vinst. Vi rekommenderar dig att höra av dig till ATG eller närmaste ATG-ombud för korrekt information så vi inte lurar dig på eventuell vinst.

   Post a Reply
  • Varför spara kupongen så länge????
   Förmodligen är du blåst på din
   eventuella vinst då du har viss tid på dig
   att lösa ut vinsten

   Post a Reply
 6. Äntligen en ny V75 kalender, tackar vi för.

  Post a Reply
  • Kul med positiva kommentarer, det är inte varje dag 🙂

   Nu vet vi inte om ditt äntligen syftar till att kalendern är ”ny för året” eller ”ny till formatet” – det spelar mindre roll. Vi passade på att göra om den till en mer läsbar historia i samband med att vi lanserade nästa års travkalender då förra versionen var horribel till utseendet vilket vi aldrig fick ordning på efter att vi flyttade till den nya responsiva designen. Vi har dock gjort läxan och kodat om till ett mer användarvänligt format och fortsätter vår resa i att förbättra hemsidan allt eftersom i lagom takt, lagom som närmast kan beskrivas med Gundes historiska ord – ”Skynda! Skynda! Du har gott om tid.

   // SverigeTravet

   Post a Reply
 7. Var hittar man gamla V75 resultat, söker 29/9 2007 när vi startade vårt bolag, snart 10 års jubileum tänkte spela samma rad

  Post a Reply
  • Hej Rolf,

   Tyvärr har vi inte så gamla resultat sparade här på SverigeTravet. Prova lyckan med ATG.se – tror dock inte de har så gamla resultat heller men det är nog din bästa chans.

   // SverigeTravet

   Post a Reply
 8. Hej.

  Vem eller vilka ligger bakom Sverigetravet?

  Post a Reply
  • Hej Lelle,

   Sidan ägs och drivs av Eastandsthlm AB. Vill du komma i kontakt med oss gällande mer information så kan du nå hos genom att klicka här.

   // SverigeTravet

   Post a Reply
 9. Var hittar jag datum för sk. extra V75 omgångar 2018? Jag har hittat massor av kalendrar utan ordet ”extra”. Hur skall jag bära mig åt för att spela BARA på ordinarie V75 omgångar under året?

  Post a Reply
  • Hej Heri,

   I regel kan du utgå från att alla ordinarie V75-omgångar körs på lördagar med undantag för tävlingar i samband med högtider som påsk, midsommar och jul och nyår när detta kan ändras. Vi har ingen markering för extra omgångar.

   // SverigeTravet

   Post a Reply
 10. Hej, det har smugit in ett fel vad gäller listan på tävlingsdagarna
  20 september skall vara 30 september.

  Post a Reply
  • Helt rätt, där hade vi onekligen gjort bort oss. Vi har ändrat datumet och nu ska allt vara i sin ordning. Stort tack för din feedback.

   Post a Reply
 11. Hej! Är det ingen V75 21 Mars helgen alls ?

  Post a Reply
  • Det är Norge och Momarken som gäller den 21 mars 2020 – vi har inte lagt in Norge-tävlingarna ännu – det kommer under slutet av månaden. Vi var naiva när vi trodde att ingen kollade omgångar så långt fram 😀

   Post a Reply
  • Nu har vi uppdaterat kalendern med alla lopp från Finland, Norge och Danmark så nu är den fullständig för travåret 2020.

   Post a Reply
 12. många årsedan jaa spela så muycke dålikoll,,men ska man vinna sp kvitter dhur många rett

  Post a Reply
  • Hej Daniel,

   Kan det verkligen kvitta hur många rätt man får om man ska vinna? 😀

   // SverigeTravet

   Post a Reply

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.