Startlista till Copenhagen Cup 2019

På söndag körs årets upplaga av Copenhagen Cup. Fjolårsvinnaren Cyber Lane lottades till ett perfekt läge med spår fyra bakom bilen. Även svenska stjärnor som Handsome Brad och elitloppsklara Makethemark finns med i startfältet.

Danmarks största lopp för den äldre eliten körs som vanligt på den gemytliga travbanan Charlottenlund utanför Köpenhamn. Loppet har 375 000 danska kronor i förstapris och avgörs över distansen 2011 meter med bilstart. Det körs som V75-6 i söndagens V75-omgång. I fjol vann Cyber Lane och Johan Untersteiner från ledningen. Han blir en av favoriterna i årets upplaga och lottades till ett fjärdespår bakom bilen.

Handsome Brad fick innerspår och tvåan i Olympiatravet lär bli att räkna med, startsnabb som han är. En nitlott i spårlottningen drog däremot Makethemark som startar från spår sju tillsammans med Ulf Ohlsson.

Startlista Copenhagen Cup 2019:
1) Handsome Brad – Carl Johan Jepson
2) Generaal Bianco – Peter Untersteiner
3) Voltaire Gifont – Pietro Gubellini
4) Cyber Lane – Johan Untersteiner
5) Racing Mange – Joakim Lövgren
6) Dreammoko – Wim Paal
7) Makethemark – Ulf Ohlsson
8) Cash Hanover – Michael Nimczyk
9) Repay Merci – Knud Mönster
10) Tsunami Diamant – Robin Bakker

Kanal 75

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.