Linda Perssons Cassius Clay D.E. är fortsatt obesegrad efter sjustarter. Med Stefan Persson i sulkyn imponerande hästen i Halmstad på måndagskvällen.

– Han var riktigt bra och i dag fick vi lite syn på hur bra han är, sa en nöjd segerkusk.

V64 avgjordes på måndagskvällen i Halmstad och en av flera imponerande vinnare var Linda Perssons Cassius Clay D.E. som ännu inte vet hur det känns att förlora efter sju starter. Trots ett lopp utvändigt ledaren var han överlägsen och vann med halva upploppet på fina 1.13,0/1640 meter autostart.

– Tar man sju raka och aldrig förlorat så är det en bra häst. Framtiden ser ljus ut och det finns mycket kvar att slipa på och göra och det är en spännande häst för framtiden, sa Stefan Persson.

Hästägarkannan som körts i Halmstad sedan 1969 avslutade V64-kupongen och vanns av överraskningen Tearsinheaven, tränad av Johan Untersteiner, och körd av skickliga Wilma Karlsson. Johan Untersteiner körde själv favoriten Crown Wise As som tidigt tog ledningen, men kunde inte svara när stallkamraten fick luckan mitt på upploppet.

– Det är väldigt roligt att slå cheferna. Jag hade fulla linor i rygg och bara vi får luckan så ska vi slå dom, sa Wilma Karlsson.

Sex rätt betalar 3 461 kronor, fem rätt 83 kronor och 12 kronor för fyra rätt. Se även dagens V64 resultat måndag 24 oktober 2022

Joakim Brundin, Kanal 75