Mantorp körde V64 på måndagskvällen och favoriterna radade upp sig. Gladast av alla var utan tvekan Mats Solönhaf som tog sin första tränarseger.

– Jag har bara haft licensen i tio dagar och detta är helt underbart, sa hemmaamatören.

Mantorps jackpotomgång bjöd inte på några större överraskningar och sex rätt gav beskedliga 412 kronor tillbaka. Stallbackens största jubel bjöd Mats Solönhaf på när hans egentränade Solkattens Eros höll undan till en knapp seger i V64-5 tillsammans med Ulf Ohlsson.

– Jag fick min licens för tio dagar sedan och detta är helt underbart. Han är så härlig att köra och hjälper mig hela tiden. Vi började med trav för tio år sedan min fru och jag för att vi skulle göra något ihop. Jag ville spela golf men det ville inte hon.

Omgångens jättefavorit Innersniffen (bilden) är alltjämnt obesegrad efter tre starter. Jorma Kontio körde tidigt till ledningen med fyraåringen som tränas av Timo Nurmos och sedan var det spel mot ett mål. var som väntat överlägsen.

– Han var jättefin i dag och han är både stark och snabb, sa Jorma Kontio.

Tyske tränaren Wolfgang Nimczyk skickade upp två hästar till Mantorp och bägge vann. Adrian Kolgjini var iskall bakom både Lancaster och Free Bird och visste att han hade bästa hästarna. Sex rätt gav 412 kronor, fem rätt 9 kronor och ingen utdelning på fyra rätt vilket betyder att det blir jackpot till tisdagens tävlingar på Bollnäs.

Se även dagens V64 resultat måndag 24 januari 2022

Joakim Brundin, Kanal 75