V86

V86 är det stora onsdagsspelet gällande spel på trav. Svårigheten ligger i att hitta vinnaren i 8 st lopp på en given kupong utställd av ATG och utdelning sker för dem som hittar 8, 7 eller 6 rätt. V86 körs under vinterhalvåret växelvis mellan Solvalla och ytterligare en bana i form av Jägersro, Bergsåker eller Åby som turas om att drifta loppen för halva kupongen. Under sommarhalvåret ger sig V86 ut på sommarturné och då flyttar spelformen omkring på olika travbanor som då håller i hela omgången.

Spelstopp under sommarhalvåret är 19:30 och under vinterhalvåret när V86 Xpress tillämpas är det 20:30 som gäller.

10 Comments

 1. Hej Åsa! Trevligt att du är i studion idag. Skickar mest för säga hej till dig. Du är en bra kommentator, bäst av tjejerna i gamet och en skön tjej. Är du singel?

  Post a Reply
  • Hej Chris,

   Nu har du kommit lite fel tyvärr, detta är SverigeTravet – det har inget med ATG att göra även om vi tippar V86. Vänd dig till ATG.se för att ställa din fråga så ökar chanserna för ett svar.

   Mvh // SverigeTravet

   Post a Reply
 2. Pullnär är väl förbjudet i lopp ???????

  Post a Reply
  • Vi vågar inte svara för det då vi inte har en susning, men det är möjligen så. Den togs av på Angelo innan start så möjligen så. Hör av dig till ATG.se så kanske du får ett bättre svar.

   Post a Reply
 3. Hur kan ni komma med dessa tv tider.det är ju handboll
  .
  Var, i vilket pogram är v86?

  Post a Reply
  • Hej Leif,

   Tyvärr så utgick V86 Direkt idag till fördel för handbollen i TV4 Sport. Du hittar travsändningen på ATG Live. Generöst nog så bjuder ATG på liven i dag onsdag för de som inte redan har ett abonnemang.

   Post a Reply
 4. Super underhållande artikel

  Post a Reply
  • Intressant att du lyckats gräva upp den här gamla sidan, den har inte längre några länkar till sig från hemsidan men nu när du uppdaterat på den så inser vi hur gammal den faktiskt är 😀

   Post a Reply
 5. Skulle vara ok om ni visade målfotot på avd.1

  Post a Reply
  • Det kommer senare ikväll, vi lägger upp det så snart det blir tillgängligt.

   Post a Reply

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.