För dig som inte kan så mycket om hästar men som vill vara med och slåss om miljonerna så finns Harry Boy som hjälpmedel, eller faktum är att du är med i jakten på kaffepengarna för hur denna produkt är utformad. När man spelar med Harry Boy så väljer man själv vilket belopp man vill spela för, sen hjälper Harry (ATG) till med att plocka ut hästarna åt dig och du får hästar som andra spelare har med på sina kuponger.

Detta förfarande kan mer eller mindre liknas med lotto fast utan chans till de riktigt stora pengarna än att spela på hästar som är ett skicklighetsspel där det gäller att hitta hästarna med högt spelvärde, vanliga Harry Boy som detta inlägg handlar om står sällan eller aldrig för några storvinster utan när man hör i media (propaganda från ATG) om Harry Boy vinnare som sopade hem miljoner så är det mest troligt Harrys ”bror” Spik Harry som varit i farten var spelaren själv har inflytande på raden och den är inte alls någon rad man kunnat hitta med Harry Boy. När Harry Boy fäller en stor pott så brukar det handla om större system som inte gemene man lämnar in.

Harry Boy är ett spel som skulle kunna vara ett spel med högt spelvärde då ATG om de ville skulle kunna bryta ned ett stort reducerat system till flera små system och dela ut dem via Harry Boy så att någon alltid skulle få alla rätt. Detta vill man inte göra då man såklart tjänar på att kollektivet spelar på samma hästar och på så vis så skapar man jackpot-omgångar vilket är bästa reklamen för att rekrytera nya spelare i jakten på att bli ett större spel, Jackpot blir det när för många får många rätt och när ingen lyckas med konststycket att få alla rätt.

Harry Boy är med stor sannolik den spelform som ATG vurmar mest för då den bara leder till att ATG står som vinnare i slutändan – förlorarnas spel i vår mening och bör undvikas in i det längsta. Är du ute efter att rätta ditt spel på Harry Boy så hänvisar vi till våra ATG Resultat var du hittar alla rätta rader på ett och samma ställe.