DD resultat lördag 2 maj 2020 ÖrebroHär hittar du dagens DD resultat lördag 2 maj 2020 från Örebro travbana vilket vi får löpande direkt från ATG. Här redovisar vi dagens vinnare inom DD så snart loppen är klara och när odds, kvarvarande travsystem, värde samt eventuella strykningar samt diskningar har inkommit från ATG så redovisas det fullständiga resultatet från DD idag på Örebro. Första start för DD är satt till ca 18:20 så om du inte ser något resultat nedan är du välkommen tillbaka till efter att loppen är igång.

DD resultat lördag 2 maj 2020

Avd  Vinnare Odds Strukna
DD Resultatet är inte klart ännu, välkommen tillbaka till 18:20 när omgången tar vid.
Tack för att du rättar din kupong på SverigeTravet

Författare: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Dela inlägget

2 Comments

 1. Varför ser man inte resultatet på dagens dubbel. För lör den 2/5-20

  Post a Reply
  • Hej!

   Tyvärr drabbades vi av att en server gick sönder under gårdagen och därmed fick vi problem att hämta resultat från ATG. Från och med nu fungerar allt som det ska men för lördagens DD-resultat så hänvisar vi till ATG.se

   Framgent så ska allt fungera igen.

   Post a Reply

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.