V75 System till V75 Solvalla 20 augusti 2014


Idag onsdag så utgår V86 och istället så selas flaggskeppet V75 ut i och med en Extra V75-omgång, i och med det så körs så klart alla på Solvalla denna onsdagskväll den 20 augusti 2014. Omgången sätts in då Jubileumspokalen 2014 ska avhandlas i V75-7, utöver detta så är V75-1 även det ett mycket intressant lopp när flera av travfossilerna sätter sig upp i sulkyn igen och i vår mening är det mer eller mindre lika svårlöst som när lärlingarna ska ut och köra på V75 – vad som händer i detta lopp som ryms av massvis av rutin men inte så mycket matchform vågar vi inte ens spekulera i, därav väljer vi att gardera upp en del i dagens inledande avdelning på V75-spelet. Enligt väderkartan så kommer ett regnområde att passera huvudstaden och Solvalla här under eftermiddagen men till första start (19:30) så ser det ut att bli strålande sol och ca 16 grader på termometern, det borde således borga för fina förutsättningar med valfri balans men vi rekommenderar er som har möjlighet att följa upp detta närmare innan start så man inte går bort sig på eventuella vädersvängningar.

Dagens första spik hittar vi först i V75-5 var det kommer att köras ett lopp över den korta häcken (1 640 meter) och här tror vi att tredjehandaren Recation (häst:4) med Johan Untersteiner har en god möjlighet att komma till ledningen tidigt och väl där så tror vi att det handlar om spets och slut även om det finns tänkbara utmanare i loppet. Spiken är möjligen vågad i ett relativt öppet lopp men till 19% så känns det som en kul och spelvärd spik som vi trots allt väljer att bygga kring. Det andra singelstrecket som vi använder oss av kommer då efterföljande avdelning (V75-6) var vi istället spikar jättefavoriten Charrua Forlan (häst:2) med Hans-Owe Sundberg i jollen, hästen har fått ett bra spår och möter inte jättemycket som avskräcker – vi har inte råd att gardera upp även denna favoriten utan väljer helt sonika att göra som döda fiskar, vi följer strömmen. Garderar man så är ett lås av hästarna 2,5 så borde det räcka mer än gott, intressant är att Dakota Chip spelas till ynka 5% och frågan är om inte Tomas Dahlborg kommer ta hand om ledningen, väl där kan han möjligen göra loppet surt för den stora favoriten men vi väljer att tro att Charrua Forlan bara går ut och vinner detta. Nedan hittar ni systemet i dess fulla slag.

1. 2,5,6,9
2. 1,4
3. 5,7,9,10,11
4. 2,8,10
5. 4 Recation (Johan Untersteiner)
6. 2 Charrua Forlan (Hans-Owe Sundberg)
7. 1,2,3,4,7,10

Systemkostnad: 360 kr

Roligaste dragen i omgången som vi har grävt upp och som kollektivet helt verkar ha missat är först i V75-1 där Val d’Amour (häst:5) med Erik Berglöf spelas till ynka 5%, hästen har fått ett bra läge, har gjort bra tider över distansen och det såg inte slutsålt ut senast på Rättvik. i V75-3 har vi grävt upp ett lik i form av Mystic Flame (häst:10) som spelas till < 1% (loppets minst spelade häst). Nog för att hästen står tråkigt till och kommer behöva förlita sig på överpace för att kunna vinna men detta kan vara vägen till miljoner, en given häst bland flera på vår kupong om man vill vinna stort. I V75-4 går vi emot den stora favoriten Nahar och enligt spelarna så är det största hotet Digital ink från Stall Melander även då vi tror att frun tränar ett roligt motbud i form av Haraldinho (häst:2) som även den spelas till mindre än 1% på V75, nog för att hästen inte har imponerat på slutet men om någon i detta gäng ska kunna fälla favoriten Nahar över full väg så tror vi att Harald är en bra kandidat för det även om vi tar med en tredje i samma lopp. I avslutningen var Jubileumspokalen kommer att köras så tycker vi att det är vidöppet, roligaste strecket är vinstmaskinen Jeppas Maxi (häst:10) till 5% från ett dåligt läge, hästen travade inte direkt ögonskönt senast men skulle det stämma till kvällen så är spelvärdet enormt.

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

1 Comment

 1. Hej kommer några rader till V75

  Avd 1: spikar håll i hatten 8 Checco Boko har haft en liten formsvacka och har hitta stilen igen.
  Avd 2: Tre hästar i grundraden 2 Explosive de Vie är mycket snabb ut. 4 Volested ska med liksom 10 Fire to the Rain
  Avd 3: Öppet värre nämner tre 1 My Happiness E.P, 7 Prussia samt skrällen
  3 Rossella Ross
  Avd 4: Spik 8 Nahar
  Avd 5: 5 Britt Hudson är den troliga vinnaren
  Avd 6: Låser på två 2 Charrua Forlan samt 5 Dakota Chip
  Avd 7: fyra hästar räcker långt 2 Magic Tonight, 3 Clase Boko, 4 Support Justice och 7 B.B.S.Sugarlight

  God tur ikväll åter kommer torsdag kväll med lite info. Lägger inte ner så mycket jobb på dessa Extra V75, tycker det endast ska vara på lördagar. Micke

  Post a Reply

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.