V75 System till V75 Kalmar 22 juni 2014


I bakvattenet av midsommarfirande med nära och kära så inser vi vår begränsning denna helg och kommer endast att leverera ett V75-system som ersätter våra sedvanliga V75-tips. Systemet bygger dock i stort på en genomgående analys och vi har en hög tro på vårt bakvända TV-system där vi går tunt till en början för att sitta välfyllda mot slutet. Omgången ser svår ut men vi har hittat ett par intressanta idéer som ni kan ta del av i nedan V75-system. Vad gäller de yttre förutsättningarna under söndagen så väntar inte så varma 15 grader för årstiden och det ser ut att kunna bli sol med lätt molnighet med en och annan lokal skur – nederbördsmängden lär dock inte påverka banunderlaget om vi får tro prognosen och valfri balans gäller mest troligt.

Systemet bygger vi utefter två spikar och den första som får vårt förtroende på kupongen är Mr Chicago (häst:2) i den första avdelningen var Carl-Erik Lindblom sitter upp bakom favoriten. Loppet är i vår mening vidöppet och det finns flera som kan vinna men känslan är att det är Mr Chicago som kan sno åt sig en fin position från detta utgångsläge och vi anser att favoriten som fortsatt är spelvärd till 37% på V75 är intressant i en öppen tillställning. Vår andra spik kommer i efterföljande lopp var vi singelstreckar megafavoriten Defi’s Victory (häst:5) med Johnny Takter i jollen. Hästen spelas ju nu till skyhöga 77% inom V75 men så som hästen har gjort det på slutet så ser vi tyvärr ingen chans till att fälla så vi hänger på kollektivet och letar skrällar i övriga lopp för att möjligen kunna få upp värdet. Nedan följer systemet i dess helhet.

1. 2 Mr Chicago (Carl-Erik Lindblom)
2. 5 Defi’s Victory (Johnny Takter)
3. 1,5
4. 1,3,6,9
5. 1,2,4,5,8,15
6. 2,4,11
7. 2,5,6,11,13

Systemförslag: 360 kr

Det är fortsatt välkommet med kommentarer här på SverigeTravet så har du något att tillägga, såga så är det fritt fram. Det är även tillåtet att rakt av kopiera ovan system eller helt avstå från våra idéer – det är upp till var och en och bedöma och sätta ihop sin egen kupong med eget ansvar men vi känner oss nöjda med ramen denna vecka. I övrigt vill vi passa på att önska er alla en glad sommar med förhoppningsvis bra väder och även god tur med spelet på söndag när miljonerna ska fördelas.

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

1 Comment

  1. Hallo! Vad man har gått och väntat på V75 tävlingarna, Nu är det snart dags! Mina spikar idag är Andra avdelningen som alla spikar nämligen nummer 5. Sen spikar jag i avd 4 nr 9 Global Oasis har hört att den är snabb ut och hade sparade krafter i mål sist. Inte nog med det ska gå barfota runt om också.

    Post a Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.