V75 System till V75 Dannero 9 augusti 2014


Så var det åter lördag och det ska köras V75 på Arena Dannero i norra delen av vårt avlånga land. Dagens V75-omgång bjuder utöver den bästa tävlingsserien för hästar på Svensk Travsports Guldtäcke och för kallbloden så kommer Svenskt Kallblodskriterium att avhandlas under dagens V75-omgång. Vad gäller de yttre förutsättningarna så ser ut att handla om fina förutsättningar, det blir ca 23 grader i luften och sol med lätt molnighet, möjligen att kommer någon lokal regnskur med – dock utlovas inga större regnmängder så vi bör kunna räkna med en travbana i bästa författning som med största säkerhet bör erbjuda valfri balans på hästarna. Dagens V75-system från oss på SverigeTravet går för de stora pengarna med flera roliga drag, dock utgår våra V75-tips denna vecka och detta inlägg ersätter våra gratis travtips – notera dock att vi från och med nästa vecka är tillbaka med våra populära V75-tips, och som alltid – gratis för er läsare.

Vad gäller dagens V75-omgång så bygger vi systemet utefter två spikar och den första som vi singelstreckar på vår kupong är Järvsörappen (häst:2) som styrs och tränas av Jomar Blekkan, hästen har fått ett fint läge och möter närmast ett par Norska motbud i loppet men vi tror att hästen bara går ut och vinner och infriar sitt favoritskap trots att vi inte förordar att spika sig ut kallblodslopp. Dagens andra spik kommer sedan i V75-6 var vi singelstreckar andrahandaren i loppet då vi tror att Åge Hornline (häst:4) har en jättebra chans att vinna loppet från ett fint läge, spets och slut är vad vi tror på. Nedan hittar ni systemet i dess helhet.

1. 1,5,6,7,10,11
2. 2 Järvörappen (Jomar Blekkan)
3. 2,3,8
4. 1,3,5,6,12
5. 7,9,1,15
6. 4 Åge Hornline (Petter Lundberg)
7. 6,10

Systemkostnad: 360 kr

Så snart omgången är igång så är ni välkomna tillbaka för att rätta er V75-kupong allt eftersom loppen går i mål. Här på SverigeTravet hittar du alltid rätt travresultat för de större streckspelen, på länken som följer här finnes V75 resultat 9 augusti 2014. I övrigt önskar vi er alla som är med och spelar god tur i jakten på lördagspengarna.

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

2 Comments

 1. Suverän service med era resultatrapporter! Finns ingen annan som har det vad jag vet förutom ATG! Jag sitter med en mobil nu och det är lite jobbigt. Hur kommer man till er mobilsida?

  Post a Reply
  • Hej Hans,

   Kul att du gillar resultatrapporterna, det finns planer på att utöka detta ytterligare men det krävs lite arbete med att få det på plats – vi hoppas dock kunna lansera fler nyheter under hösten här som nu ligger framför oss. Vad gäller mobilsida så har vi ingen i dagsläget vilket är allt för dåligt för att vara Q3-2014 men det finns planer på detta, vi håller på att utveckla en responsiv sida i skrivande stund så inom den närmsta framtiden så bör det även fungera bättre att surfa med mobila enheter, paddor, etc.

   // SverigeTravet

   Post a Reply

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.