V75 System till V75 Boden 14 juni 2014


Så var det nu lördag igen och det är Bodentravet som bjuder på V75-tävlingarna som kommer att köras som midnattstrav, det innebär således att första start av V75 avgår ca 20:30 ikväll och utöver detta exotiska inslag så bjuder man även i den avslutande V75-avdelningen (V75-7) på storloppet Norrbottens Stora Pris 2014 där vinnaren kammar hem 1 000 000 kr. Vad gäller de yttre förutsättningarna i norr denna lördag så väntar ca 13 grader i luften med sol och lätt molnighet, detta innebär ju att publiken får dra på sig lite extra kläder så här i sommaren men vad gäller de aktiva och hästarna så handlar det om fina förutsättningar för att köra trav och vi kan räkna med en oval i bästa författning, vi ser inte att något annat än valfri balans gäller. Systemet i detta inlägg bygger på våra tidigare redovisade travtips inför kvällens trav och vi står fast vid våra tidigare idéer fortsatt.

Vår första spik för dagen hittar vi redan i V75-2 var vi tror att Joy Ribb (häst:12) tillsammans med Erik Adielsson har en pangchans att vara först fram att överta trots 20-meters tillägg då hästen har dragit springspår på spårlottningen, hästen är inte på något vis överlägsen sina konkurrenter här men sett till hur vi tror loppet blir kört så borde det handla om en promenadseger. Vårt andra singelstreck hittar vi i nästföljande avdelning (V75-3) var i återigen förlitar oss på Erik Adielsson som här kör Knifetown Action (häst:2) åt tränaren Stig H Johansson. Hästen har fått bästa läget och har mött tuffare motstånd än så här, hästen kan gå riktigt bra tider och trivs över distansen – att hästen spelas till låga 16% på V75-spelet gör att spelvärdet är stort. Nedan hittar ni systemförslaget i dess helhet.

1. 5,6,7,8,9
2. 12 Joy Ribb (Erik Adielsson)
3. 2 Knifetown Action (Erik Adielsson)
4. 3,4,6,10
5. 2,3,6,9,12,13
6. 1,2,11
7. 5,9

Systemkostnad: 360 kr

Vi står fortsatt med öppna armar för kommentarer och har ni något att tillägga, såga eller ifrågasätta så tveka inte att använda vårt kommentarsfält som ni hittar under alla våra inlägg. Kritik är varmt välkommet då det gör oss bättre för framtiden samt att det adderar en extra dimension till alla våra läsare, ju fler kockar – ju bättre soppa. Hur som helst, notera att första start är senarelagd idag med hänsyn till att man kör midnattstrav och vid 20:30 drar den första avdelningen igång. Ni följer då upp resultatet här på SverigeTravet i och med vår liverapportering, ni hittar länken till dagens omgång här: V75 Resultat lördag 14 juni 2014. I övrigt vill vi passa på att önska god tur till er alla som är med och spelar denna lördag.

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.