V75 System till V75 Bjerke 8 juni 2014


Vi lämnar nu den ordinarie omgången bakom oss och tar nu sikte på dagens extra V75-omgång på Bjerketravet som går av stapeln idag 8 juni 2014 i samband med att Oslo Grand Prix 2014 kommer att köras i vårt grannland Norge i väst. Vad gäller de yttre förutsättningarna så ser det ut att handla om en perfekt inramning med ca 20+ grader och med strålande sol – detta borgar såklart för en bana i perfekt skick och valfri balans kommer att gälla till eftermiddagens travtävlingar som drar igång 14:30 i TV12 men som även går att se i ATG live.

Vi väljer att bygga systemet på en spik och det blir Jeppe Juel som i V75-4 får vårt förtroende Stelton (häst:10) som vi tror kan profitera på en körning mellan Mr Chicago och Indigious frånstart. Nedan hittar ni systemet i dess helhet.

1. 2,6,12,14
2. 2,3,5
3. 1,3,4,6,9
4. 3,6
5. 10 Stelton (Jeppe Juel)
6. 1,4,9
7. 2,10

Systemkostnad: 360 kr

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

2 Comments

 1. Hej!
  Eftersom det inte verkar komma något tips till V7 på Bjerke kan jag bidra med några tankar:

  Avd 1: Småklurigt lopp som kräver några streck. Den danske gästen 3.Sir Diamond ska inte underskattas då senaste vinsten på Odense lovade mer. Kuskförstärkt nu!

  Avd 2. Jag försöker låsa på 2,7. Det har blivit en del snack om Hallsta Lotus men jag tycker att bäst-före-datum nog har börjat göra sig påmind på hästen. Dessutom är det ganska länge sedan hästen senast vann i Norge.

  Avd 3: Kan vara så enkelt som att 9.Underpaid Hanover vinner detta men starterna tidigare i Norge har ju inte varit så fantastiska. Jag har bara fått för mig att skrällen skulle kunna vara 10.Credicity men har egentligen ingen motivation utan bara en känsla.

  Avd 4. Efter att ha sett 5.Tano Bork bolla med motståndarna på Copenhagen Cup-dagen blir detta en spik denna gång. Hästen har nu fått två lopp i år och borde kunna vara i toppform och kanske till och med lite förbättrad gentemot sista starten och då får de franska motståndarna hålla i hatten. Hästen kanske redan idag är Danmarks bästa häst!!

  Avd 5. Jag spikar 2.Indigious eftersom årsdebuten med skor över lång distans indikerar att hästen övervintrat bra. Kanske inte toppform ännu menar de från stallet men ibland finns en tendens bland spelarna att glömma hur bra vissa hästar är när de varit borta ett tag. Att inte hästen vunnit fler lopp handlar om att den kullen är bra med hästar som Digital Ink & Mosaique Face o.s.v.

  Avd 6: Orali tidig och även BBS Sugarlight ska tas på riktigt allvar. Upphämtningen senast var av bästa märke och innan dess har hästen varit ruggig. Medeldistans knappast något minus.

  Avd 7: Jag avslutar med spik på 2.Premance Simoni som är en kanonhäst i sina ljusa stunder. Tre lopp i kroppen och kanske inmatchad mot detta lopp. Canaka BF borde snart vara lite sliten och det kan bli lite avvaktande lopp med henne då det ofta varit lopp i dödens på sistone. Får Premance sänka tempot lite de andra femhundra meterna kommer den bli svår att komma till tals med. 7% är skön läsning.

  Post a Reply
  • Hej Kristian,

   Vi åkte på tidbrist och har nu iaf kommit ut med ett System till eftermiddagens travtävlingar – vi tog oss friheten att flytta på din kommentar hit istället. God tur med spelet till i eftermiddag.

   // SverigeTravet

   Post a Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.