V75 System till V75 Axevalla 20 juli 2014


Då var söndag och ännu en vecka var till sin ända, vi behöver dock inte vänta på V75 till nästa helg utan redan idag så selar ATG ut ännu en omgång av det fantastiska spelet V75 som kommer att avhandlas på Axevalla travbana likt gårdagen. I detta inlägg så hittar ni vårt systemförslag inför eftermiddagens Extra V75 som körs i samband med att Stochampionatet 2014 kommer att köras och inramningen ser likt gårdagen ut att bli perfekt om man får tro väderkartan, det ser ut att handla om sol med växlande molnighet och med en temperatur som ligger på ca 23 grader till det att tävlingarna drar igång utan för Skara i söder. Systemet i detta inlägg ersätter denna vecka våra V75-tips som väntas komma tillbaka här inom en snar framtid, det finns dock mängder med travtips här på SverigeTravet att ta del av inför kvällens omgång även om de inte är egenkomponerade, nu går vi på med tipset.

Vårt första singelstreck på V75 söndag hittar vi i V75-2 var vi ger vårt fulla förtroende till formtoppande Björn Goop som fortsätter att vinna travlopp på löpande band. Här sitter Björn upp bakom Clumsy Lazy Louse (häst:6) som vi tror har en bra chans att vinna försöket här inom Diamantstoet i och med sin uppsittning bakom hästen som tränas av Fredrik Wallin. Vår andra spik för dagen kommer sedan i V75-4 var vi inte kan blunda för dagens största favorit i form av Digital Frame (häst:2) som får Per Lennartsson i jollen. Melandertränade hästen kommer från en riktigt bra insats på Bergsåker här senast som 3:a i mål i ett tufft sällskap, nu är motståndet mer överkomligt och vi tror inte ens att loppet behöver köras – det är bara skriva upp hästen som vinnare direkt, får se om vi får äta upp det senare. Nedan hittar ni V75-systemet inför Extra V75 söndag i sin helhet.

1. 1,2,4
2. 6 Clumsy Lazy Louse (Björn Goop)
3. 3,5,6,10
4. 2 Digital Frame (Per Lennartsson)
5. 14,15
6. 1,2,6,7,9,10
7. 1,5,6,9,10

Systemförslag: 360 kr

Avslutningsvis vill vi passa på att önska god tur till er alla som är med och spelar om pengarna denna V75-söndag och glöm inte att komma tillbaka hit till SverigeTravet när kupongen ska rättas, här följer en länk till dagens resultat var v75-resultatet uppdateras vartefter att loppen går i mål idag söndag: V75 resultat Extra V75 söndag 20 juli 2014.

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.