V75 System till V75 Axevalla 19 Juli 2014


Då var det åter lördag och med det kommer V75, faktum är att det körs trippeltrav på Axevallatravet denna helg och två V75-omgångar väntar nu idag och imorgon. Detta inlägg avhandlar endast den första, dvs. den travomgång som drar igång senare idag vid 14:30 och i detta inlägg kommer vi att dela med oss av ett systemförlag som ersätter våra egna travtips denna vecka som får stå till sidan för sommaren ett tag till, räkna dock med att vi är tillbaka med full kraft framåt hösten när vardagen tar vid – alternativt om vädret sviker oss och bjuder på kyligare dagar.

Hur som helst, systemet bygger vi idag kring två spikar och vi ger oss på att fälla dagens största favorit i V75-1 och bygger istället kring On Track Piraten (häst:2) i V75-3 var vi tror att Erik Adielsson har en mycket bra chans för att gå ut och vinna loppet över lång distans från ett mycket bra utgångsläge – i vår mening är On Track Piraten den bästa sluggern i gänget, dock har vi inte synat favoriten helt över denna distans men vårt bud känns intressant. Även vår andra spik för dagen rattas av Erik Adielsson som sitter upp bakom Klöver All Over (häst:5) i V75-6. Nedan hittar ni systemet i dess helhet.

1. 1,2,3,5,11
2. 1,4,7
3. 3 On Track Piraten (Erik Adielsson)
4. 2,9
5. 2,3,6,12,13,14
6. 5 Klöver All Over (Erik Adielsson)
7. 2,4,7,9

Systemkostnad: 360 kr

För er som är med och spelar dagen till ära vet väl att ni kan rätta er kupong här på SverigeTravet när omgången väl är igång. Vi uppdaterar travresultatet löpande vartefter att loppen går i mål och all tänkbar information om avdelningen redovisas i och med våra resultat. Här följer en direktlänk till dagens V75-omgång lördag på Axevalla: V75 resultat lördag 19 juli 2014. I övrigt vill vi passa på att önska god tur till alla er som är med och spelar om pengarna i eftermiddag.

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.