V75 System till V75 Årjäng 12 Juli 2014


Om bara några timmar är det åter dags för V75 och denna vecka så handlar det om Årjängstravet som står för underhållningen. Utöver att det är en ordinarie V75-omgång så bjuder man även på storloppet Årjängs Stora Sprinterlopp 2014 som avhandlas i den avslutande V75-avdelningen (V75-7) och är belönas vinnande hästs ägare går hem 600 000 kr rikare. Vad gäller de yttre förutsättningarna så här i mitten av Juli så är det perfekta förutsättningar som utlyses, det väntas bli ca 23 grader i luften och på himlavalvet kommer solen lysa med sin närvaro och några stackmoln väntas även vara där för att bjuda skugga mellanåt. Vi kan med andra ord räkna med en travbana i bästa skick och valfri balans gäller med all säkerhet till travet i eftermiddag.

Vi kommer inte dela något ytterligare V75-tips denna lördag utan detta system ersätter våra vanliga gratis travtips så här under semestertider, vi får ju inte fram allt vi kanske vill ha sagt med ett begränsat system men det visar ändå på en vilken ram vi själva kommer spela med denna lördag i jakten på de lite större pengarna. Den första spiken på vårt system kan vi dock knappast kalla unik då vi singelstreckar Archangel Am (häst:13) i V75-2 med Adrian Kolgjini i jollen. Vi tror att hästen har en god chans att bara gå ut och pulverisera motståndet och även om det handlar om 52% på insatsfördelningen så känns det som en spelvärd spik sett till vinstchansen som vi anser hästen borde ha trots läget. Vår andra spik för dagen kommer i den efterföljande avdelningen V75-3 var vi singelstreckar Örjan Kihlström och Venkatesh (häst:11) borde ha en god chans att trycka sönder detta motstånd över 2 640 meter och vi tror på toppchans, även om hästen är knapp favorit till 23% på spelet så anser vi denna till och med kunna vara än mer spelvärd än vår tidigare spik vilket inte är helt svårt att gissa, hästen har dock inte fått till det på slutet men nu låter det bra på förhand och distansen anser vi gynnar hästen och bakspåret ska inte vara något problem.

1. 2,5,6,9,10,11
2. 13 Archangel Am (Adrian Kolgjini)
3. 11 Venkatesh (Örjan Kihlström)
4. 4,9
5. 1,9,13,15
6. 5,7,11
7. 3,4,5,7,8

Systemkostnad: 360 kr

Det är fortsatt välkommet med diskussion och kommentarer här på SverigeTravet, är det något som du inte håller med om, eller som du vill addera eller gillar du bara att höras – tveka då inte att kasta loss i vårt kommentarsfält här på travsidan som står öppet under alla våra inlägg och sidor, en ärlig dialog leder längre än en likriktad dialog. I övrigt vill vi passa på att önska god tur till alla er som är med och spelar i eftermiddag i jakten på de stora pengarna. Ni är även välkomna tillbaka hit när kupongen ska rättas, på länken som följer här så hittar ni en direkt länk till dagens V75 resultat 12 juli 2014.

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.