V75 System till V75 Åby 16 augusti 2014


Då var vi då åter där, framme vid lördagsmorgonen och det har blivit hög tid för oss att dela med oss av våra gratis travtips inför dagens V75-omgång på intressanta Åbytravet som med sina dubbla spår över verkligen bjuder upp till dans trots att man har ett relativt kort upplopp som mäter 187 meter. Utöver att det handlar om V75 så är detta en finalomgång med många fina lopp och som grädde på moset så kommer även Åby Stora Pris 2014 att avhandlas, ett lopp dit självaste Commander Crowe med Örjan i lådan kommer till start även om vi ger hästen små chanser till att gå segrande ur detta när allt är klart. Inramningen av dagens travtävlingar utanför Göteborg väntas bli så bra den kan bli, det ser ut att handla om sol med växlande molnighet samt ca 18 grader i luften utan någon risk för regn – detta borgar för valfri balans på hästarna och känslan är att det kommer gå undan i loppen denna lördagseftermiddag sett till den höga klassen, mer eller mindre rakt igenom. Systemet denna vecka bygger på en fullskalig genomgång av loppen på vårt håll men tyvärr räcker inte tiden till för att få ut tipsen denna vecka heller till fördel för diverse husrenovering, snart väntas vi dock vara tillbaka med full kraft och med våra populära gratis V75-tips, till dess får ni hålla till godo med detta system samt att inte förglömma Kristians och Mickes tankar och information som ni hittar bland kommentarerna.

Vår första spik för dagen kommer i V75-5 (Heat-2 inför Åby Stora Pris 2014) var vi tror att Solvato (häst:1) är hästen som kommer stå som vinnare tillslut, hästen har ett hopplöst dåligt startspår i det första heatet som avhandlas i V75-1 och därav så är känslan att Veijo helt enkelt kommer spara på krutet och lifta med i den första avdelningen när andra kör på sina håll och då till heat-2 i V75-5 vara redo med hästen och från ett mycket fint läge antingen lifta med i rygg på ledaren på innerspåret för att avlossa tillslut eller försöka hålla upp ledningen vilket möjligen kan bli svårt då Solvato inte är någon kanon ut att jämföra med några av hästarna utanför. En kul spik denna omgång som vi går all in på. Den andra spiken för dagen hittar vi så sent som i V75-7 och här singlas Royal Fighter (häst:2) på kupongen från ett fint läge, hästen har gjort det riktigt bra på slutet och om inte Jennifer Tillman som styr gör bort sig i jollen så borde detta kunna handla om spets och slut men det gäller att hon kör från start för om Peter Untersteiner laddar med Eketorpets Tess (häst:8) från långt ut på vingen och kommer före i starten, ja då är det nog inte omöjligt att denna håller undan tillslut, spåret är dock inte bra vilket gör att vi ratar bort hästen. Nedan hittar ni systemet i dess helhet.

1. 1,2,3
2. 4,9
3. 1,2,4,5,11
4. 2,4,5,6
5. 1 Solvato (Veijo Heiskanen)
6. 2,4,5,7,8,10
7. 2 Royal Fighter (Jennifer Tillman)

Systemkostnad: 360 kr

Flera roliga drag hittar ni bland kommentarerer här på SverigeTravet men vi vill lyfta fram en av våra hästar i ovan system lite mer än någon annan som en kul skräll till dagens travtävlingar. I V75-6 vill vi varna lite extra för helt bortglömda Caramella B.F. (häst:8) till 3% sett till insatsfördelningen – trots spåret som kommer innebära ett lopp i kön så tycker vi att hästen är intressant, det kan möjligen bli överpacat och så som hästen avslutade senast (dock efter galopp och trivsam resa) så kan vi bara inte vara utan, det är otvivelaktigt vår spaning denna vecka där det inte finns så många guldkorn att gräva upp då många sett alla hästarna tävla relativt nyligen då det nu är finalhelg. I övrigt vill vi passa på att önska god tur till alla er som är med och spelar och ni hittar sedvanligt rätt travresultat här på SverigeTravet när det sedan blir dags att rätta er kupong, bjuder på en direktlänk här till dagens V75-resultat.

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.