V64 resultat tisdag 29 oktober 2019 SolvallaHär hittar du dagens V64 resultat tisdag 29 oktober 2019 från Solvalla travbana vilket vi får löpande direkt från ATG. Här redovisar vi dagens vinnare inom V64 så snart loppen är klara och när odds, kvarvarande travsystem, värde samt eventuella strykningar samt diskningar har inkommit från ATG så redovisas det fullständiga resultatet från V64 idag på Solvalla. Första start för V64 är satt till ca 19:30 så om du inte ser något resultat nedan är du välkommen tillbaka till efter att loppen är igång.

V64 resultat tisdag 29 oktober 2019

Avd VinnareOddsVärdeSystemStrukna
V64 Resultatet är inte klart ännu, välkommen tillbaka till 19:30 när omgången tar vid.
Tack för att du rättar din kupong på SverigeTravet
AntalUtdelning
6 rättEj klart
5 rättEj klart
4 rättEj klart

Författare: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Dela inlägget

2 Comments

 1. Funkar inte siten??

  Post a Reply
  • Hej Eddy,

   Nu fungerar den igen, det uppstod visst ett problem med kopplingen till ATG under gårdagen, vi har identifierat problemet och undanröjt det. Från och med nu så kommer det att fungera igen som vanligt. Dock kommer inte gårdagens resultat att hämtas utan i det fallet att man söker gårdagens resultat så hänvisar vi till ATG – nu kör vi igen.

   // SverigeTravet

   Post a Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.