V75 Winter Burst med megajackpot på nyårsafton


Åtta V75-omgångar på nio dagar, med en stor final på nyårsafton. För fjärde året i rad satsar ATG på V75 Winter Burst som avslutas med en multijackpot den 31 december.

– I fjol blev det 34 miljonvinster på årets sista dag. Det kändes helt fantastiskt att så många vann så mycket. Nu tar vi sats igen mot en ny och spännande multijackpot på nyårsafton när V75 avgörs på Axevalla, säger Katarina Widman, Chief Commercial Officer på ATG.

För att öka möjligheten till en stor pott den 31 december gör ATG, precis som tidigare år, justeringar i jackpotreglerna. Med start nu på lördag den 28 september fram till och med den 7 december ackumuleras 20 procent av värdet på alla V75-jackpots till 7-rättspotten på nyårsafton.

Från och med den 14 december på Bergsåker går hela beloppet från eventuella V75-Jackpots till den stora V75 Winter Burst-finalen på nyårsafton. I fjol hade V75 totalt över hela året 155 miljonvinster.

– V75 levererar och är spelet med flest miljonvinster. Att ringa ut året med en multijackpot har varit en succé och blivit en uppskattad tradition som vi gärna bygger vidare på, säger Katarina Widman.

V75 Winter Burst – så hanteras jackpot
Under perioden 28 september till och med den 7 december går 20 procent från skapade Jackpots på V75 till 7-rättspotten på V75 den 31 december 2019.

Resterande 80 procent av pengarna från skapade V75-Jackpots under den här perioden hanteras enligt ordinarie rutin.

Vid eventuell Jackpot på V75 under perioden 14 december till 30 december 2019 går hela beloppet till 7-rättspotten på V75 den 31 december 2019.

ATG

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.