Cupfotboll på Europatipset
Onsdag 23 januari 2019

V75 Boost vinnaren berättar om drömvinsten

Boost är ett tilläggsspel på V75 som gör att vinsten kan skjuta i höjden rejält. Förra fredagen hade en stockholmare Fru Fortuna på sin sida och V75-vinsten på 80 759 kronor multiplicerades med 100. Tack vare Boost tickade det in 8 075 900 kronor på spelarens ATG-konto. Det vinnande Boost-numret som drogs efter att de sju V75-loppen var i mål blev 075. Storvinnaren från Stockholms-trakten vill vara anonym men berättar så här om drömvinsten.

– Egentligen är det en lång historia. Jag hade två hästar i första men åkte ut och då var jag inte så intresserad, jag blev lack helt enkelt. Sen efter den sjätte avdelningen gick jag tillbaka och kollade och då hade jag alla rätt utom den i första, då kollade jag på sista loppet och fick in den också. Då fick jag sex rätt och det stod 20 000 på sexorna, men jag var ändå ledsen eftersom jag missat i första. Då tänkte jag inte ens på att jag spelat även Boost.

– Men sedan så kom jag på att kolla Boost och såg numret 075. När jag kollade så stod det 075 även på min kupong. Jag kollade säkert 20 gånger innan jag fattade att jag vunnit. När jag kollade summan på ATG.se stod det 6 rätt Boost: två miljoner. Jag blev jätteglad och sprang ut till mina söner, men de trodde mig inte. Då gick vi in på ATG-kontot kollade och när jag uppdaterade stod det åtta miljoner. Jag fattar fortfarande inte hur det kunde bli så mycket.

Boost-vinnaren hade helt enkelt ingen koll på att hans kupong innehöll två sexor och även ett större antal rätta rader med fem rätt. 6 rätt med Boost gav 2 068 900 kronor och 5 rätt 85 600 kronor.

– Jag fattar fortfarande inte hur det kunde bli så mycket, jag är ingen hästmänniska men jag spelar ofta. Det var ren tur.

Vad ska du göra för pengarna?

– Tack och lov är jag välbärgad med hus och bil så där behöver jag inte lägga pengar, men vi kanske ska åka jorden runt jag och frugan. Hon sitter bredvid nu och vi umgås hela tiden efter vinsten, hon är väl rädd jag ska dra med pengarna, säger storvinnaren och skrattar.

– Egentligen har vi inte hunnit smälta det än, men vi kommer att unna oss lite extra.

Spelar du alltid Boost när du spelar V75?

– Ja, jag tar nästan alltid Boost, då är chansen är större.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *