Summering av V64 fredag 19 november 2021


Ninepoints Lasse hade ingen tur varken i Kriteriet eller Breeders Crown. På fredagskvällen fick han lite revansch när han lekte hem Treåringsseriens Final på Romme.

– Detta kändes riktigt häftigt och det var som att han bara svävade fram, sade Jörgen Westholm.

Treåringsseriens final på Romme var fredagskvällens höjdpunkt på V64. Jörgen Westholms Ninepoints Lasse har tagit stora kliv under hösten och tillhör de bästa treåringarna i landet. Han kvalade in till både Svensk Travkriterium och Breeders Crown, men hade ingen tur. I kriteriet hamnade han bakom en dålig rygg och tappade alla chanser och i Breeders Crown-finalen galopperade han från start.

Den här gången var Ninepoints Lasse säker som ett lås från start, men fick en jobbig inledning innan han kom till ledningen efter 700 meter. Första varvet travades på snabba 1.12,5. Nu bekom det inte Ninepoints Lasse ett dugg och han bara stack undan in på upploppet och vann med gott om krafter kvar.

– Nu fick vi avsluta säsongen på det här viset och nu laddar vi för nästa år, fortsatte Westholm.

Favoriterna radade upp sig
Det var inte bara Ninepoints Lasse som infriade spelarnas förtroende. Det blev rena favoritparaden och sex rätt belönades med 396 kronor, det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt vilket betyder att de miljonerna går vidare till måndagens V64-tävlingar som avgörs på Mantorp.

Se även dagens V64 resultat fredag 19 november 2021

Joakim Brundin, Kanal 75

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.