Stora pengar på lunchtravet


En spelare i Stockholm tog på onsdagseftermiddagen själv hem hela V5-potten på Romme. Även på V4 delades stora vinster ut.

Romme stod värd för onsdagens lunch- och eftermiddagstävlingar och på V4-spelet landade utdelningen för fyra rätt på 2 246 kronor. Men två så kallade flerkuponger inlämnade av spelare i Stockholm innehöll 50 rätta rader med alla rätt. Det gjorde att var och en av kupongerna belönades med 112 300 kronor.

Halv miljon och stilpoäng
På V5-spelet såg 40-oddsarna Pastor On Line och Make Me Young till att den rätta raden blev betydligt mer svårfunnen. När den sista avdelningen gått i mål återfanns endast en kupong med markering för samtliga vinnare. Även den kupongen var en flerkupong och innehöll två rader med fem rätt. Det gav emellertid bara stilpoäng då kupongen ändå hade tilldelats hela V5-potten, 486 442 kronor.

Se även dagens V5 resulat onsdag 25 mars Romme

Kanal 75

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.