Stefan Hultman inför TOP 7 lördag 9 januari 2021


Potten på Top 7® bara växer. Till lördagens lopp på Bergsåker ligger det hela 5,2 miljoner och väntar. Atg-lives Stefan Hultman bjuder på en vass spik!

– Jag tror att Disco Volante bara vinner det här, säger tipsexperten.

Det har tävlats flitigt på V75® i vinter och en av ingredienserna i den späckade spelmenyn är Top 7, alltid den femte avdelningen. Att hitta de sju först placerade hästarna i rätt ordningsföljd är sannerligen inte lätt och ingen har lyckats på flera veckor och jackpoten är uppe i 5,2 miljoner kronor. Lördagens lopp på Bergsåker är Gulddivisionen och här har Atg-lives tipsexpert Stefan Hultman en spik.

– Jag tror att 11 Disco Volante vinner, även om han inte är känd för att vinna bakifrån. Han är 20 meter bättre än dom han möter den här gången. Det är en vinterhäst och han var ruskigt bra efter startgalopp senast. Han bara vinner det här och är inte så hårt betrodd, det är som fyndhörnan på Ikea.

Vilka kan tänkas bakom Disco Volante?

– 3 On Track Piraten är en fantastisk häst och det är hans årstid nu och han har sett fin ut på slutet. 5 Antonio Trot går bra hela tiden, men han vinner ju aldrig, det snackas ju alltid om honom och han är säkert med där framme. 8 Zenit Brick är en härlig häst som såg fin ut i ny regi senast. 10 Grainfield Aiden är uppåt i form och är säkert långt framme även han och alla ryms bland dom sju.

Joakim Brundin, Kanal 75

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.