Nyheter för Grand Slam 75 (GS75)


Till omgången 1 mars är det premiär för digitala butiksandelar på atg.se till söndagsspelet Grand Slam 75. Samtidigt öppnas möjligheten att spela endast för sju rätt, med 2,5 gånger utdelningen vid vinst.

– Vi ser en stor potential i Grand Slam 75 och tror att det här paketet med förändringar kommer göra söndagarnas stora spel attraktivare, säger Nicklas Jonsson Head of Horse Betting på ATG.

Till omgången på Mantorpstravet den 1 mars 2020 kommer följande nyheter att lanseras:

Digitala butiksandelar på atg.se (spelet öppnar 25 februari). Det digitala andelsspelet på Grand Slam 75® kommer finnas under ”Butiksandelar” på atg.se. Där finns redan i dag butikernas andelsspel till V75® och V86®.

– Våra butiker är väldigt duktiga på att marknadsföra sina digitala andelsspel och vi tror att det här kommer bidra till ett ökat intresse, säger Nicklas Jonsson.

Möjlighet att spela GS7, att endast vara med i sjurättspotten och vid vinst få 2,5 gånger utdelningen, men då välja bort utdelning för fem och sex rätt.

– Det här har varit ett önskemål från våra kunder och den här möjligheten gör också att varumärkets profil skiljer sig lite mer från våra två andra stora spel, V75 och V86, säger Nicklas Jonsson.

Vid jackpot fördelas pengarna på samtliga vinstpooler,7, 6 och 5 rätt, enligt följande procentsatser: 40-20-40. Av en hundralapp blir fördelningen 40 kronor i sju rättspotten, 20 kronor i sexrättspotten och 40 kronor i femrättspotten.

– I och med att vi inför GS7, spel endast för sju rätt, blir det här en rimlig jackpotfördelning. Även den här förändringen gör att Grand Slam 75 skiljer ut sig lite från våra andra varumärken, säger Nicklas Jonsson.

Garantivinsten till en ensam vinnare justeras till 10 miljoner för omgångar med svenskt trav och 5 miljoner för galopp och utländska omgångar.

– När vi ändrar på förutsättningarna ändras kalkylerna och därför gör vi den här justeringen, säger Nicklas Jonsson.

Premiäromgång för samtliga nyheter är på Mantorpstravet den 1 mars.

ATG

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.