Merparten av vinsterna på V75 gick till Tyskland


SM-dagen på Åbytravet såg många tyska vinnare på spelarsidan. Hela 42 miljoner av den totala potten på V75 gick till Tyskland.

Sex av de sju loppen på V75 var svenska mästerskap på lördagen. Efter några rejäla överraskningar under dagen rundade en favoritspelad häst av omgången med en imponerande seger i ”stora” SM, Svenskt Mästerskap. Svante Båth-tränade Very Kronos vann loppet på nytt världsrekord, 1.11,6 över 2640 meter med bilstart tillsammans med Erik Adielsson.

På spelet märktes den internationella närvaron extra mycket den här lördagen. Spelbolaget ATG:s vinstlistor visade att 42 miljoner gick som vinster till Tyskland.

ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog:

– Det var dubbeljackpot på V75 på Åby och de här omgångarna är förstås intressanta för utländska spelare som är med varje lördag. Nu hände det igen att tyska spelare tog för sig och den här gången vann man 42 miljoner kronor på ett antal stora system. Det största innehöll drygt 20 system med sju rätt och tog hem närmare 18 miljoner kronor. berättar Hans G Lindskog.

V75 omsatte den här jackpotomgången 136 miljoner kronor. 1 642 324 system lämnades in och 94 av dessa klarade av att pricka samtliga sju vinnande hästar. Sju rätt på V75 gav 731 241 kronor, sex rätt 3 556 kronor och fem rätt 322 kronor. Lördagen blev också en stor dag för lagen i satsningen ”V75 Tillsammans”.

– Tillsammans-gängen var framgångsrika. Största vinnaren där var Daniel Berglund, Travrondens spelexpert, som på tre av sina system vann drygt 17 miljoner kronor. Många glada småspelare tackar för pengarna. Andelarna i Berglunds två största system kostade 268 respektive 275 kronor och alla som trodde på honom får över 37 000 kronor per andel, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.

Mikael Wikner, Kanal 75

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

1 Comment

  1. Intressant att Hans G Lindskog känner sig tvingad att säga att dessa dessa tyska vinnare är med just varje lördag och även lyfta fram att många småspelare tackar för pengarna. Känns som en påtvingad kommunikation för att mildra tongångarna av att utländska spelare dränerar vinsterna. Det här är ju sannolikt inte flera småspelare i Tyskland som haft tur just denna omgång. Småspelarna i Sverige i hopp om de stora pengarna föder de större systemspelarna och vinsterna skeppas över landsgränsen.

    Post a Reply

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.