14 miljoner i jackpot
Lördag 25 augusti 2018

Harry Boy låg bakom flera miljonsystem på V75


Nio system prickade in sju rätt och blev värda närmare en miljon kronor under måndagens V75:a på Bergsåker. Fyra av systemen var komponerade av Harry Boy. Ett av dem kostade 96 kronor.

Det var besvärliga förhållande på Bergsåker som var värd för V75-tävlingarna 1 maj. Banan var rena lervällingen efter allt regnande och det var blandat med favoriter och halvskrällar fram till den sista avdelningen där det small till rejält. Rita C.D., streckad på blott en procent av insatsfördelningen, sopade bort de flesta kvarvarande system när hon hann fram precis på mållinjen för Kaj Widell. Hon såg till att utdelningen för sju rätt sprang upp till 922 459 kronor. Sex rätt betalade 2054 kronor och fem rätt gav 118 kronor.

Nio system klarade av att hitta alla vinnarna och fyra av dem var tillverkade av Harry Boy. Det minsta av Harry Boy-systemet kostade 96 kronor och det dyraste kostade 180 kronor.

Harry Boy-systemen var inlämnade i Stockholm (två stycken), Simrishamn och Märsta. Noterbart i övrigt är att två system med sju rätt var inlämnade hos Madlanis Tobak i Borås.

Kanal 75

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

1 Comment

  1. Vanligtvis publicerar vi inte Harry Boy propaganda då den inte alltid redovisas grundligt, inte heller i ovan exempel men vi tar tillfället i akt att framföra en önskan till ATG i och med denna publicering.

    Till nästa propaganda artikel gällande Harry Boy så skulle det vara intressant att veta hur många system som lämnades in med Harry Boy den gångna omgången samt hur många som spelades med spikharry – dvs. där spelaren haft inflytande på kupongen och där inte Harry gjort hela jobbet. Samt om någon av de vinnande systemen är spelade med spikharry – det kan väl inte vara så svårt att få fram och delge läsarna/spelarna?

    Post a Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *