Dags för VM i V75 2020


Vem är bäst i världen på att spela V75? Med början på lördag och fem veckor framåt arrangerar ATG för tionde året i rad VM i V75.

– Jag tror och hoppas att intresset i år kan bli rekordstort, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.

V75 är spelet med flest miljonvinster och med runt en halv miljon deltagare varje lördag, i Sverige och utlandet. Många av dessa tycker säkert att de är ”bäst”, men nu ska det avgöras vem som verkligen är den bäste, när förutsättningarna för alla VM-deltagare är lika. Vinnaren blir helt enkelt världsmästare på att spela V75.

– Det här är spännande veckor för alla som deltar och för mig personligen. Tävlingen engagerar verkligen och det handlar inte bara om att vinna VM-titeln, utan för många handlar det om att vara bäst på jobbet, eller bäst bland kompisarna. Det är mycket prestige i den här tävlingen, säger Hans G Lindskog och tillägger:

– I år tror jag dessutom att intresset att vara med i VM i V75 kan bli rekordstort då V75 och spel på hästar just nu är hetare än någonsin.

Precis som förra året kommer Hans G under tävlingsperioden att medverka i programmet ”Hans G:s VM Studio”, där han tillsammans TV4-experten Sandra Mårtensson och tidningen Expressens expert Julia Björklund tittar närmare på kommande omgång på V75, ger tips och ringer upp etappvinnare. Programmet visas på Expressens hemsida.

Tävlingsregler:
• Deltagarna anmäler sig på atg.se eller i någon av ATG:s butiker. Deltagare måste ha fyllt 18 år och vara kund hos ATG®.

• Varje deltagare gör sitt eget system på 192 rader (96 kronor) och lämnar in på atg.se eller hos någon av ATG:s cirka 2 000 butiker.

• De fem bästa resultaten i totalt sex omgångar på V75 räknas, vilket innebär att man kan delta även om man missar premiären eller en annan omgång.

• 13 deltagare (de sex främsta i tävlingens topplista, sex etappvinnare och den bästa utländska spelaren) tar sig till semifinal och av dessa går de tre bästa till final. Finalen avgörs lördag 21 november i form av en tv-sänd frågesport om trav i programmet V75 Direkt.

V75-omgångar i VM i V75:

  • Lördag 3 oktober: Skellefteå
  • Lördag 10 oktober: Åby
  • Lördag 17 oktober: Gävle
  • Lördag 24 oktober: Örebro
  • Lördag 31 oktober: Jägersro
  • Lördag 7 november: Eskilstuna

Vinster:

  • 1:a pris: 250 000 kronor
  • 2:a pris: 75 000 kronor
  • 3:e pris: 50 000 kronor

*Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Tidigare vinnare av VM i V75:
2019: Ludwig Wickman, Sundsvall.
2018: Rasmus Holmberg-Nilsson, Malmö.
2017: Kalle Sandström, Stockholm.
2016: Staffan Edholm, Hudiksvall.
2015: Magnus Strömsten, Vimmerby.
2014: Johann Leidenfrost, Österrike.
2013: Dag Bernhardsson, Oskarshamn.
2012: Jan Lundin, Gävle.
2011: Peter Carlsson, Frösön.

ATG

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.