Dags för en ny version av ATG.se


Nu är det dags för nästa ATG.se – sidan som hittills varit en betaversion – att bli ATG.se ”på riktigt”. Övergången sker någon gång i september.

I september sker övergången till den nya sidan och vi på ATG är glada över att kunna erbjuda en helt ny och mer användarvänlig sida. En sida som fungerar lika bra oavsett om du använder dator, mobil eller surfplatta. Först ut med övergången är ATG:s mobila sidor (s.k webbappar) som ersätts av nya ATG.se – tisdag den 1 september. För ATG:s kunder innebär det att webbadressen är den samma (atg.se) men också att allt innehåll är detsamma oavsett vad du använder för typ av dator (Mac eller PC), mobil eller surfplatta. Det kommer inte att bli några förändringar gällande användarnamn, lösenord eller webbadress – allt är samma som tidigare. Vissa användare som har en äldre version av webbläsaren kan behöva göra en uppgradering av den till en nyare version (se längst ner i den här informationen).

Utforska och känn dig för
Under en lång övergångperiod har det varit möjligt att testa sidan som hittills haft webbadressen www.beta.atg.se. Flera tusen kunder har under utvecklingsarbetet med nästa ATG.se testat, och tyckt till och gett feedback och på så vis bidragit till att ATG.se blir så bra som möjligt. Om du ännu inte besökt och provat nästa ATG.se på webbadressen www.beta.atg.se så varför inte göra det redan nu? Utforska, testa navigeringen och känn dig för. Alla hinner i lugn och ro testa innan den befintliga ATG.se byts till nästa ATG.se i september.

Classic försvinner
En sida som samtidigt försvinner är den äldsta sidan, Classic-sidan. Vi är medvetna om att vissa användare fortfarande föredrar Classic. Anledningen till beslutet är att Classic helt enkelt är alltför omodern och därmed inte går att utveckla som det önskas. Våra sajter, ombudens terminaler med flera, måste kunna uppdateras, förändras och förbättras över tid och vi kommer därför att lägga all vår framtidsfokus på en sida: ATG.se.

Mobila sidorna först ut
Först ut med övergången är ATG:s mobila sidor (så kallade webbappar) som ersätts av nya responsiva ATG.se tisdag den 1 september. Vi återkommer snart med datum när nästa övergång sker. Användare med äldre versioner av webbläsaren kan få meddelanden om att uppdatera sin webbläsare när man går in på ATG.se. Då behöver en uppgraderingen göras.

Vi på ATG ser mycket fram emot hösten och lanseringen av nästa ATG.se. Häng med oss då!

Information från ATG

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

6 Comments

 1. Hej, varför kan man inte rätta med rättningskoden längre, den gamla varianten?

  Post a Reply
  • Du kan alltid rätta ditt spel här på SverigeTravet men annars borde väl atg.se/kod fungera fortfarande?

   Post a Reply
   • Nej…har provat och provat…

    Post a Reply
 2. varför kommer jag inte på mitt atg konto

  Post a Reply
  • Hej Mauri,

   Du får vända dig till atg.se med din fråga så hjälper de säkert dig där.

   // SverigeTravet

   Post a Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.