ATG lanserar V64 Express till hösten


V86 har redan sitt expressformat på onsdagarna. I höst kommer även tempot på V64® att höjas. På fredagskvällarna ska sex lopp avgöras på en timme.

– Vi tror att den här paketeringen kommer att passa bra på fredagarna, säger Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting på ATG.

V86 Xpress på onsdagskvällarna har blivit succé och med start 17 september ska det snabba konceptet även köras på V64. Precis som med V86 kommer två banor att dela på loppen som ingår i spelformen och på så sätt kommer det endast ta 60 minuter för samtliga avdelningar.

– Med lopp från två banor får vi en större geografisk spridning och något mer lopp att välja mellan vilket kommer göra omgångarna intressantare, mer utmanande och möjligtvis lite mer svårlösta, säger Nicklas Jonsson och fortsätter:

– Vi hoppas och tror att fler kan följa tävlingarna direkt när de avgörs på en timme och att det leder till både fler tittare i ATG Live och ökad omsättning på fredagarna.

V64 Xpress kommer till att börja med köras på fredagar fram till 10 december.

– Sen får vi utvärdera hur det varit både spelmässigt och sportsligt. Det här görs i nära samarbete med Svensk Travsport och det är viktigt för oss att det fungerar bra för alla parter, säger Nicklas Jonsson.

Här körs fredagarnas V64 Xpress i höst:

 • 17/9 – Kalmar/Romme
 • 24/9 – Bergsåker/Jägersro
 • 1/10 – Rättvik/Kalmar
 • 8/10 – Umåker/Romme
 • 15/10 – Romme/Skellefteå
 • 22/10 – Bollnäs/Kalmar
 • 29/10 – Kalmar/Gävle
 • 5/11 – Bollnäs/Boden
 • 12/11 – Umåker/Bollnäs
 • 19/11 – Romme/Jägersro
 • 26/11 – Solvalla/Romme
 • 3/12 – Kalmar/Romme
 • 10/12 – Kalmar/Bollnäs

Ola Johansson, Kanal 75

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

1 Comment

 1. Hej, jag kan mycket väl tänka att express konceptet är bra under vardagar men inte helger eller fredag kväll. Självklart om man sitter hemma i soffan och spelar blir det väl bra kanske men vi är ju en hel del som faktiskt åker till travbanan och då blir det ju lätt fredag kväll eller helger eftersom vardagar jobbar ju de flesta spelar i alla fall. Jag var på premiären (utan att veta det när vi bokade i Kalmar) och blev ganska besvikna. för en del av det stora nöjet med att sitta på banan är ju att kunna följa alla v64 avdelningarna i detta fall live på banan inte på en tv skärm. Så vi skippade faktiskt att tippa V64 bara för detta. Sen ett spelsätt som pandemin ställt till med också är V3 som är jätte roligt att spela på banan men inte i appen. På banan förvaltar man sina andelar lopp för lopp och behöver inte tippa alla loppen med en gång, tyvärr fungerar ju inte detta nu på travbanorna heller eftersom spel kassorna är borta. detta tycker jag borde gå att lösa oavsett om det blir via appen eller om man fixar en speciell app som bara kan användas när man är på respektive bana vad vet jag. MVH Richard ”Rille” Nilsson

  Post a Reply

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.