Björnkollen inför V75 lördag 19 januari 2019

Här tar du del av heta V75 Tips i form av Björnkollen var tränaren och kusken Björn Goop delar med sig av sina travtips inför den kommande V75-omgången på Solvalla som körs imorgon lördag den 19 januari 2019. Detta är ett mycket uppskattat inslag bland många som inhämtar information inför en kommande spelomgång av V75.

Detta filmklipp är inte längre tillgängligt, du hittar aktuella program i vår kategori: Travprogram.

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

6 Comments

 1. Notera att dagens Björnkollen kommer så snart det finns tillgängligt. Vi har valt att publicera och gått ut med information om detta sedan Bambuser (plattformen Björn använder) har byggt om och alla tidigare klipp + hans kanal just nu är otillgängliga. Vi kommer så snart klippet finns tillgängligt att publicera här på SverigeTravet så att ni kan ta del av veckans Björnkollen.

  Post a Reply
 2. Enl upplysning skulle infot om björnkollen kommit för 3!!!! timmar sen. Då vill jag ha den NU!!!!

  Post a Reply
  • Förstår det, vi väntar också som många andra – det finns tyvärr ingen sändning tillgänglig ännu. Vi uppdaterar så fort den blir tillgänglig.

   Post a Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.