Svensk Travsports styrelseordförande slutar


Svensk Travsports styrelseordförande Marjaana Alaviuhkola kommer inte att kandidera till omval våren 2022.

– Jag har suttit i tolv år och man ska inte sitta längre än så, då är det bättre att det kommer nya idéer och krafter som utvecklar framåt, säger hon till Travronden som var först med nyheten.

Marjaana Alaviuhkola, 61, har suttit i styrelsen för Svensk Travsport sedan 2010 och innehaft ordförandeklubban de senaste tre åren.

Marjaana Alaviuhkola är veterinär sedan 1985 och har specialistkompetens i hästens sjukdomar och hennes specialintressen är ortopedi och arbetsfysiologi. Hon är ägare till Hallands Djursjukhus och även vd. Hon kommer inte vara sysslolös när hon lämnar styrelsen för Svensk Travsport

– Det är nog inga problem, jag kommer att kunna ägna mig åt den egna verksamheten, Hallands Djursjukhus, mina egna hästar och också ta upp min uppfödning som jag lade i malpåse då jag insåg att jag aldrig skulle hinna med att vara hemma, säger hon till Travronden.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.