Sabotage mot hästauktion

I helgen, torsdag-lördag, arrangerar ASVT Kriterieauktionen på Solvalla. På tisdagen arrangerade ASVT även en internetauktion som fick ställas in på grund av sabotage.

– Det känns förjävligt och man blir otroligt ledsen. Vi har en tjänst där folk kan sälja och andra köpa hästar – och så förstör någon. Vi vet fortfarande inte vem, eller varifrån, trafiken kom, men det var inget normalt utan ett medvetet sätt att förstöra, säger Sara Lennartsson, generalsekreterare för ASVT.

Har det förekommit hot?

– Nej, det har det inte. Men samtidigt är det inte första gången som vi har attack mot hemsidan i samband med Kriterieauktionen. Någon kanske tror att man kan komma åt pengar i samband med auktionen, men det är ju inte så det fungerar, säger Sara Lennartsson.

ASVT håller internetauktion varje månad och man hoppas kunna genomföra tisdagens inställda auktion så snart som möjligt.

– Det är förhoppningen. Nu ser vi först fram emot Kriterieauktionen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

1 Comment

  1. Mycket frågande till att det rör sig om ett sabotage om de inte vet var trafiken kom ifrån? Mest troligt så har ASVT en underdimisionerad serveruppsättning som dukade under till följd av intresse. Men det är nog mer än Sara förstår – hon har ju av någon anledning valt att lägga sin drift hos Crystone.

    Post a Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.