Lesja Odins segertåg fortsätter


29 starter – 29 segrar. Den norska kallblodsstjärnan Lesja Odin är alltjämnt obesegrad efter 29 starter. På söndagskvällen i Forus gjorde han årets första start och det blev en relativt behaglig väg till ännu en seger tillsammans med tränaren och kusken Öystein Tjomsland.

– Vi visste att han inte skulle vara i toppform och han fick verkligen kämpa i dag, sade Öystein Tjomsland.

Lesja Odin återkom efter en tids frånvaro och fick kämpa för att behålla sin ståtliga segerrad. Öystein Tjomsland valde att ta en lugn start och Lesja Odin hamnade som trea i andraspår. Dryga varvet före mål avancerade ekipaget framåt, men Lesja Odin tappade aktionen och fick backa ner som tvåa i andraspår. Det var bra tempo i täten och i utgången av sista sväng fick Lesja Odin marchorder och kopplade greppet och höll undan säkert.

– Han har kapacitet att slå vem som helst, fortsatte Tjomsland.

Joakim Brundin, Kanal 75

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.