Ingo gick på knock i Paris


Efter några fina placeringar i Frankrike kom första segern i Paris. Ingo slog till på Vincennes under måndagseftermiddagen och vann för Gabriele Gelormini. Tränar gör Christoffer Eriksson och det var hans första tränarseger på Vincennes.

Ingo serverades en fin resa i tredje par utvändigt och Gabriele Gelormini satt kvar i den positionen till i utgången av sista kurvan. Då vred han ut Ingo till angrepp som avslutade mycket bra. Den Christoffer Eriksson-tränade hästen hade en klart bästa farten till slut och kopplade greppet kort före mål. Segern blev säker på tiden 1.14,7 över distansen 2850 meter. Förstapriset var 19 350 euro och det här var Ingos femte start i Franrike. Efter att tidigare haft två tredjeplaceringar som bäst kom nu första segern för den sexårige valacken. Det var för övrigt Christoffer Erikssons första tränarseger på Vincennes.

Det var flera svensktränade hästar med i loppet och bäst bakom Ingo lyckades Nero Maximus som Conrad Lugauer styrde in till en tredjeplats efter en invändig resa. Däremot blev det galopp för Robert Bergh-tränade Pinto Bob när han från rygg på ledaren tråcklat sig loss mitt på upploppet och sköt till vasst när han snöpligt galopperade över mål som tvåa och blev diskvalificerad.

Michael Carlsson, Kanal 75

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.