Gocciadoro för tredje gången i Orsi Magnelli


För tredje gången på fyra år blev det en Alessandro Gocciadoro-tränad häst som segrade i Orsi Magnelli – storloppet för treåringar som körts i Italien sedan 1944. Årets vinnare blev Bepi Bi som vann tillsammans med Federico Esposito från ledningen.

Alessandro Gocciadoro satt själv i segersulkyn i de båda försöken bakom Bepå Bi och Bubble Effe, men i finalen valde han ”fel” häst då finalen slutade i galopp för Bubble Effe i rygg på ledaren. I fjol vann Axl Rose och 2017 vann Vitruvio, de båda körde Alessandro Gocciadoro själv.

Senaste svenske vinnare i Orsi Magnelli var Svante Båth-tränade Quid Pro Quo tillsammans med Erik Adielsson 2012.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

1 Comment

  1. Är inte travtränare dåren och hästplågaren Alessandro Gocciadoro . Avstängd från att köra travhästar och träna sina travhästar. Jag har sätt vad han gjorde mot travtränare .Hans-Ove Sundberg . Det var ett uttagningsförsökslopp till Lilla Elitloppet för några år sedan . Då var travhästen Charlun Forlan i täten med sin häst och efter ett tag kom en av Alessandro Gocciadoro häst . Och det var självaste travtränare Alessandro Gocciadoro med sin häst .

    Jag kollade just på detta lopp det var finalen på Lilla Elitloppet tv .Ni kanske missade när självaste travtränare Alessandro Gocciadoro tog fram sin travpiska och slog på travhästen Charlun Forlan . Så att inte den hästen skulle vinna finalen av Lilla Elitloppet.

    Med vänliga hälsningar från en trogen travspelare från Eskilstuna . Jag har slutat att spela på hästar sen den insidenten var ska man tro när sådan idiotiska och spaghetti travtränare Alessandro Gocciadoro. Han borde odlat oliver istället för att hålla på med travhästar.

    Post a Reply

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.