Angle of Attack överlägsen på Vincennes

Segrar i V75 har det blivit flera av under åren. På onsdagen övertygade Robert Bergh-tränade Angle of Attack stort vid seger på Vincennes i Paris med italienaren Gabriele Gelormini i sulkyn.

I höstas nådde Angle of Attack gulddivisionen och avslutade fjolåret med drygt 1,6 miljoner kronor på vinnarkontot. Robert Bergh lät hästen gå ner till Frankrike för tävling och efter en andraplats för två veckor sedan på Vincennes kom på onsdagen första segern på samma bana. Gabriele Gelormini avvaktade i ett utvändigt läge en bit ner i fältet till det återstod drygt 1 000 meter av loppet och forcerade Angle of Attack till ledningen kort senare.

Björn Goop satt i ledningen med favoritspelade Bryssel och var tvungen att släppa efter en hård öppning. Angle of Attack i sin tur hade de bästa krafterna och klev undan till en smått överlägsen seger på tiden 1.11,7 över 2100 meter med bilstart. Segern i loppet var värd drygt 200 000 kronor. Angle Of Attack ägs av Madelene och Roland Wiksten från Boden.

Kanal 75

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.