Startlista till Prix de France 2019

Solvallatränaren Timos Nurmos stjärna Readly Express lottades till ett femtespår bakom bilen i söndagens storlopp Prix de France på Vincennes-banan i Paris.

Startspåren till söndagens Prix de France i Paris lottades direkt i den franska travkanalen Equidia på torsdagen. Fjolårets blågule Prix d’Amerique-vinnare Readly Express blev trea i årets upplaga för ett par veckor sedan och jagar nu revansch i medeldistansloppet Prix de France. Ett av de större loppen i Frankrike med 1,8 miljoner kronor i förstapris. Readly Express lottades till ett femtespår bakom startbilen. Björn Goop sitter i sulkyn.

Prix d’Amerique-vinnaren Belina Josselyn fick innerspåret och Bold Eagle spår sex. En norsk-svensk uppstickare syns i fältet. Norrmannen Ola Åsebö, tränare på Bergsåker med amatörlicens, väljer att starta Hard Times. Magnus Teien Gundersen sitter i sulkyn.

Startlista Prix de France (2 100 m / auto)
1. Belina Josselyn – Jean Michel Bazire
2. Uza Josselyn – Gabriele Gelormini
3. Traders – Yoann Lebourgeois
4. Valko Jenilat – Francois Lagadeuc
5. Readly Express – Björn Goo
6. Bold Eagle – Franck Nivard
7. Dijon – Romain Derieux
8. Billie de Montfort – Eric Raffin
9. Davidson du Pont – Franck Ouvrie
10 Looking Superb – Alexandre Abrivard
11. Hard Times – Magnus Tein Gundersen

Förstapris: cirka 1 800 000 kronor

Kanal 75

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.