Startlista till Mohawk Million 2020


Mohawk Million är lottat och Marcus Melander, Per Engblom och Nancy Takter är blågula tränare i loppet som är travhistoriens första race där ägarna köpt en plats för 110 000 dollar vardera.

Miljonloppet på Woodbine Mohawk Park på lördag är för tvååriga hästar. Ägarna som köpt en plats kan välja fritt bland sina tvååringar och Anders Ström har valt Marcus Melander-tränade Iznogoud Am som lottades till spår 1 bakom startbilen på lördag.

Per Engblom drog spår 5 Altar som är ett av tre ston i loppet. Även Nancy Takter skickar ut ett sto i hetluften och Insta Glam, som delägs av Christina Takter och Göran Falk, startar från spår 9.

Luc Blais är enda tränare med två hästar i loppet. On A Streak är enda deltagare som inte köpt en plats utan han vann sin plats i Mohawk Million genom seger i William Wellwood Memorial. Luc Blais andra hopp är stoet Donna Soprano som är obesegrad efter fem starter. Favorit i loppet blir troligen Julie Miller-tränade Venerate som segrade på 1.09,5 i söndags på Red Mile, endast en tiondel över världsrekordet för tvååriga hingstar.

Startlista Mohawk Million 2020 (1 609 m / auto)
1. Iznogoud Am S – Doug McNair (Marcus Melander)
2. Warrawee Whisper – Jonathan Drury (Shawn Steacy)
3. Donna Soprano – Bob McClure (Luc Blais)
4. Full Of Muscles – Trevor Henry (Brad Maxwell)
5. Altar – Jody Jamieson (Per Engblom)
6. Tokyo Seelster – Sylvain Filion (Richard Moreau)
7. On A Streak – Scott Young (Luc Blais)
8. Bravado Fashion – Louis-Philippe Roy (Jim Campbell)
9. Insta Glam – Yannick Gingras (Nancy Takter)
10. Venerate – Andrew McCarthy (Julie Miller)

Förstapris: 500 000 dollar

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.