Tvilling

Att spela tvilling är lite som Dagens Dubbel, fast man spelar på 1:an och 2:an i samma lopp. På kupongen så hittar man 2 fält, ett som är markerat som (H) och ett som är markerat med (U). Spelar man på tre hästar som H så innebär det flera kombinationer x insats enligt följande.

Ponera att vi spelar på häst 3,5,9 så får vi följande tänkbara utgångar:
3/5 – 3/9 – 5/9 = 3 kombinationer x insats

Skulle vi istället spela med en U-häst (utgångshäst) så blir radantalet mindre, då måste dock den markerade U-hästen sluta som 1:a eller 2:a.

U3/5 – U3/9 = 2 kombinationer x insats.

Om man spelar en tvilling-kupong som innefattar en U-häst och 2 st hästar som är markerade med (H) slutar 1:a och 2:a så vinner man inget.

2 Comments

  1. Vad händer om två u hästar går in

    Post a Reply
    • Två U-hästar ska ge vinst om vi inte är helt felinformerade. Dock inte två H såvida du inte bara spelar en kupong innehållande H-hästar helt utan U. Då vinner man även med två H.

      Post a Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.