SpikHarry

Att spela SpikHarry kan vi varmt rekommendera för dig som inte har tid för att sätta dig in i omgången eller i travet som helhet. Spelet är långt mycket bättre än HarryBoy i vår mening då du själv har inflytande över bitar av kupongen och därmed öppnar för större vinster.

Du kan välja 2-3 spikar själv och sen låter du Harry fylla på med övriga hästar i loppen. Spika (singelstrecka) då gärna inte favoriter, spela på hästar som du tror på men som inte är favoritstreckade för att kunna få till en större utdelning.

Alternativt så spelar du likt en stående lottorad innehållande samma spikar vecka ut och vecka in. Slumpartat, visst – men de gångerna som dina spikar faller på plats har du goda chanser till att ta hem hela rasket, då det kan vara hästar som andra faktiskt missar på (högoddsare som du turligt nog lyckats spika).

Du kan också spela SpikHarry efter statistik, tex. att regelbundet spika andrahandsfavoriterna i avdelning 1,3 och tredjehandsfavoriten i avdelning 6. Finns hur många kombinationer som helst, hitta din egen strategi om du går i tankarna att spela slumpartat.

7 Comments

 1. Har
  Vid flertal tillfällen spelat spikharry med låsta spikar 2st t e x ändå får jag en tredje med på systemet säg 500 kr varför?

  Post a Reply
  • Mycket bra råd till en novis,
   Tack!

   Post a Reply
 2. vad kan man spela spikharry någon stans

  Post a Reply
  • Hej – var spelar jag spikharry någonstans säger ni ?????

   Post a Reply
   • Hej Patrik,

    Det sa vi nog inte men du kan spela SpikHarry på atg.se eller på ett ATG-ombud. SpikHarry är samma kupong som Harry men där du väljer att ha inflytande över kupongen.

    // SverigeTravet

    Post a Reply
 3. Gjorde 6 rader själv (V75) Ville att Harry skulle göra 4:e loppet… Visade då 607 Harry – Vad betyder det?? Gick alltså inte

  Post a Reply

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.