927 miljoner i jackpot
Fredag 16 november 2018

SpikHarry

Att spela SpikHarry kan jag varmt rekommendera för dig som inte har tid för att sätta dig in i omgången. Spelet är långt mycket bättre än HarryBoy i min mening då du själv är med och styr över bitar av upplägget och därmed öppnar för större vinster.

Du kan välja 2-3 spikar själv och sen låter du Harry fylla på med övriga hästar i loppen. Spika (singelstrecka) då gärna inte favoriter, spela på hästar som du tror på men som inte är favoritstreckade för att kunna få till en hyffsad utdelning.

Alternativt så spelar du likt en stående lotto inlämning alltid med samma spikar. Slumpartat, visst – men de gångerna som dina spikar faller på plats har du goda chanser till att ta hem hela rasket, då det kan vara hästar som andra faktiskt missar på (högoddsare som du turligt nog lyckats spika).

Du kan också spela SpikHarry efter statistik, tex. att regelbundet spika andrahandsfavoriterna i avdelning 1,3 och tredjehandsfavoriten i avdelning 6. Finns hur många kombinationer som helst, hitta din egen om du går i tankarna att spela slumpartat.

1 Comment

  1. Har
    Vid flertal tillfällen spelat spikharry med låsta spikar 2st t e x ändå får jag en tredje med på systemet säg 500 kr varför?

    Post a Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *