Harry Boy

Harry Boy

För dig som inte kan så mycket om hästar men som vill vara med och slåss om miljonerna så finns Harry Boy som hjälpmedel, eller faktum är att du är med i jakten på kaffepengarna för hur denna produkt är utformad. När man spelar med Harry Boy så väljer man själv vilket belopp man vill spela för, sen hjälper Harry (ATG) till med att plocka ut hästarna åt dig och du får hästar som andra spelare har med på sina kuponger.

Detta förfarande kan mer eller mindre liknas med lotto fast utan chans till de riktigt stora pengarna än att spela på hästar som är ett skicklighetsspel där det gäller att hitta hästarna med högt spelvärde, vanliga Harry Boy som detta inlägg handlar om står sällan eller aldrig för några storvinster utan när man hör i media (propaganda från ATG) om Harry Boy vinnare som sopade hem miljoner så är det mest troligt Harrys ”bror” Spik Harry som varit i farten var spelaren själv har inflytande på raden och den är inte alls någon rad man kunnat hitta med Harry Boy. När Harry Boy fäller en stor pott så brukar det handla om större system som inte gemene man lämnar in.

Harry Boy är ett spel som skulle kunna vara ett spel med högt spelvärde då ATG om de ville skulle kunna bryta ned ett stort reducerat system till flera små system och dela ut dem via Harry Boy så att någon alltid skulle få alla rätt. Detta vill man inte göra då man såklart tjänar på att kollektivet spelar på samma hästar och på så vis så skapar man jackpot-omgångar vilket är bästa reklamen för att rekrytera nya spelare i jakten på att bli ett större spel, Jackpot blir det när för många får många rätt och när ingen lyckas med konststycket att få alla rätt.

Harry Boy är med stor sannolik den spelform som ATG vurmar mest för då den bara leder till att ATG står som vinnare i slutändan – förlorarnas spel i vår mening och bör undvikas in i det längsta. Är du ute efter att rätta ditt spel på Harry Boy så hänvisar vi till våra ATG Resultat var du hittar alla rätta rader på ett och samma ställe.

21 Comments

 1. En fråga.

  När/hur dags stänger ombuden ute i landet för spel på Harry Boy på lördagar?
  – Är det kl 14.00?
  – 14.15?
  – 14.30?
  eller?

  Svar önskas, tack.

  Vänligen
  Rolf Sjödin

  Post a Reply
  • Bra less. Gör en spikharry pga tidsbrist. 8 hästar med i andra avd. Harry tar inte med tredjespelade 14%aren med goopen i andra. Slutsats Harry suger och rekommenderas inte av mig.

   Post a Reply
   • Amen! Harry är djävulens påfund men vi får vara glada åt den skara som matar potterna med sina Harry-spel, gång efter gång, vecka efter vecka, år efter år. Spikharry däremot är ju ett ”bättre alternativ” än Harry i eget majestät.

    Post a Reply
  • Harry boy blir sämre och sämre tyvärr spelat i många år.

   Post a Reply
 2. blir det några strykningar på V75 den 15 december

  Post a Reply
  • Det blir det nog med största sannolikhet – svårt att veta vad som stryks på förhand dock. Vad vi vet är att Lyckliga Lotta blivit struken i V75-2 men det kommer mest troligt att strykas ett par till under senare delen av veckan.

   Post a Reply
 3. Om jag har 96 rader och 6 rätt på 17kr vad blir vinsten

  Post a Reply
  • Hej Lena!

   Du får helt enkelt 17 kr, det kommer inte vara någon utdelning på 5:orna om 6:orna ger 17 kr. Du har råkat ut för det fina med Harry Boy – vinn ofta, men lite.

   Post a Reply
 4. Vad är det för konstig text ovan!, inbjuder inte till spel precis.

  Post a Reply
  • Hej Lena,

   Konstig är den väl inte, den är mer den ärliga versionen av hur Harry Boy fungerar – i vår värld kallas produkten förlorarnas spel. ATG och Aftonbladet (365) skriver ofta om hur Harry Boy vinner storpotten men om man petar lite i det så handlar det inte direkt om Harry Boy utan någon som har haft inflytande på raden genom egna streck. Vi kan inte rekommendera ett Harry Boy köp med hedern i behåll, den som vill köper denna produkt men bör göra det med vetskapen att några miljoner inte direkt ligger om hörnet och väntar utan det handlar mer sannolikt som småpengar till brödkassan.

   Här har du en artikel från förra veckans Harry Boy vinnare. Vid en första anblick så låter det som att personen har spelat ett Harry Boy system för 96 kr och vunnit men sen inser man att Harry Boy endast har plockat ut en vinnare, den som för dagen varit mest spelad. Den hade jag tagit med på grundsystemet. Det var Raja Mirchi som Harry Boy tog med. Den som alla andra hade spelat hade inte jag med på grundsystemet, fortsätter han.

   // SverigeTravet

   Post a Reply
 5. har jag vunnit nåt å¨harry boy idag? min rad är 1,1.7.5.6.2.8

  Post a Reply
  • Hej Impo,

   Din rad är inte helt lätt att förstå sig på då vi inte tror att Harry Boy har gett dig en enkelrad. Det bästa är nog om du tar kupongen till ett ombud och låter dem kontrollera den åt dig.

   // SverigeTravet

   Post a Reply
 6. Vad betyder ’ efter Häst på bongen ?

  Post a Reply
 7. Hur många rätt i rad måste jag ha i en harry boy?

  Eller hur funkat de?

  Vi har 3 rätt i rad på båda våra kuponger

  Sedan var inte den som stod med i travet? Varför?

  Hur funkar det

  Post a Reply
 8. Om jag spelar för 100 kr på Harry Boy får jag tre spikar. Samma sak när jag spelar för 150 kr.
  Hur ska jag spela Harry Boy för att bara få en elker två spikar?

  Post a Reply
  • Hej Britt,

   Prova SpikHarry så borde du få mindre spikar (även om det inte är någon garantiv) men då måste du har eget inflytande över kupongen. Annars är det är nog bara öka insatsen för att få en större teckning på kupongen.

   Post a Reply
 9. 1) 1.2.8.10
  2) 1.10.11.12
  3) 5
  4) 2
  5) 6
  6) 4.9.10
  7) 2.10
  Här är min rad!17/3 har jag vunnit något?

  Post a Reply
  • Hej Pia,

   Den 17/3 fanns ingen spelform med 7 hästar. Om raden gäller V75 lördag 18/3 så har du vunnit 22 kronor.

   Post a Reply

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.