Om

SverigeTravet ägs och drivs av Eastandsthlm AB, ett bolag som äger och driver flera webbprojekt online – ett av dem är travsidan som du just nu befinner dig på. Målet med sajten är att skapa en fulländad travsida som möter intresset från den publik som finns online. Vi jobbar med användaren i fokus och med målet att bygga den självklara platsen för dig som gillar trav och vi anser att man hela tiden kan bli bättre – den dagen man sätter sig nöjd så har man inget på webben att göra.

Här på SverigeTravet hittar du travtips till V75 och V86 som publiceras löpande varje vecka och utöver den veckovisa bevakningen av de större spelen från ATG så finner du tips och råd för alla spelformer i vår spelskola. En annan populär del är våra travbanor där vi listar ingående information om landets alla travbanor – denna del byggs hela tiden ut och utvecklas till det bättre med mål om att bli det självklara valet på detta område. Vi har även en fast del som bjuder på generella travtips för dig som spelar på trav.

Kontakt
Tveka inte att höra av dig till oss, vi tar emot all kritik med öppna armar – det fnns dock ingen garanti för att vi kommer agera på alla önskemål men om något visar sig mer populärt än annat så kommer vi självklart att omprioritera utvecklingen av travsidan. Använd formuläret nedan om du vill komma i kontakt med oss gällande feedback eller övriga frågor.

  Namn

  E-post

  Ämne

  Ditt meddelande

  11 Comments

  1. Hej!
   Kan ni ge mig resultaten med utdelning från den 16/9 20116
   då det var V64 i Halmstad. Tacksam för svar!

   mvh
   Kent-Åke Carlsson

   Post a Reply
   • Hej Kent-Åke,

    Vi råkade ut för ett haveri i vår koppling till ATG genom deras API i måndags, därav fick vi inte ut resultaten för den tävlingsdagen. Vi har nu förbättrat våra system för att undvika att det inträffade ska kunna ske igen. Vi ber om ursäkt för det inträffade.

    // SverigeTravet

    Post a Reply
  2. Aldrig någonsin mer spela Harry Boy

   Post a Reply
   • Fullt förståeligt – det är en riktig skitprodukt i vår mening. Likt att spela på en Jack Vegas maskin, du vet den där som står på den lokala pizzerian. Vinn lite, ofta och torska allt i långa loppet? Snyggt marknadsförd usel produkt, det kan vi skriva under på.

    Post a Reply
    • Av era svar att döma känns det som att sidan ägs av Estländska snorvalpar. man sitter inte o klagar på det man för sig på. Att få resultaten från ATG är ju bara att gå in på deras sida.

     Post a Reply
     • Hej Bosse,

      Tråkigt att du är av den uppfattningen. Vi förstår dock inte klagomålet – ingen har väl tvingat dig att besöka SverigeTravet? Du kan lugnt surfa vidare till ATG så blir alla nöjda.

      Post a Reply
  3. Hej! vill att ni kontaktar mig!
   Det står att mina vinstpengar gått in på mitt ATG konto! Men har varken kort eller kod!
   Med vänlig hälsning Agnetha Esping

   Post a Reply
   • Hej Agnetha,

    Vi rekommenderar att du hör av dig till ATG med din fråga för att hitta en lösning på problemet.

    // SverigeTravet

    Post a Reply
  4. Dagens Dubbel 2020-10-12

   Post a Reply
  5. Resultat v75 harry boy omgång 100 21/11 2020, 16.20

   Post a Reply

  Submit a Comment

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.