DD resultat onsdag 30 oktober 2019 Solvalla/BergsåkerHär hittar du dagens DD resultat onsdag 30 oktober 2019 från Solvalla/Bergsåker travbana vilket vi får löpande direkt från ATG. Här redovisar vi dagens vinnare inom DD så snart loppen är klara och när odds, kvarvarande travsystem, värde samt eventuella strykningar samt diskningar har inkommit från ATG så redovisas det fullständiga resultatet från DD idag på Solvalla/Bergsåker. Första start för DD är satt till ca 21:40 så om du inte ser något resultat nedan är du välkommen tillbaka till efter att loppen är igång.

DD resultat onsdag 30 oktober 2019

Avd VinnareOddsStrukna
1
4
Kimbee Dream
Pettersson Tomas
12,85
2
11
Man at Work
Kihlström Örjan
1,954, 5, 9

Resultat

Komb4 - 11
Odds23,41

Författare: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Dela inlägget

2 Comments

 1. Var finns DD för Tisdagen 29 oktober

  Fungerar ej

  Post a Reply
  • Hej Ulf,

   Tyvärr hade vi ett tekniskt fel under gårdagen som gjorde att resultaten inte kom in som de skulle, det är åtgärdat nu men tyvärr så kommer inte gårdagens resultat att rapporteras utan vi hänvisar till ATG. Framgent så kommer allt fungera som vanligt, vi beklagar det som inträffat men felet är undanröjt och ska inte kunna ske framöver.

   Allt gott!

   SverigeTravet

   Post a Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information rörande vår resultatservice tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt.