13 miljoner i jackpot
Lördag 26 maj 2018

V75 Resultat Örebro den 4 maj 2013


V75 resultatet idag den 4 maj 2013 hämtas från Örebrotravet när V75-cirkusen är på besök i Närke i mitten av landet. Banskötarna har ställt iordning en mycket fin bana som tillåter de aktiva att köra på valfri balans i ett väder som bjuder på strålande sol och sommaren är på ongång. Rätt V75-rad från V75 Örebro uppdateras allteftersom loppen är klara – vi redovisar vinnande häst så snart loppet är klart och när sedan odds, kvarvarande travsystem, värde samt eventuella strykningar och diskningar är klara från ATG så redovisar vi det fullständiga resultatet från V75 idag från Örebrotravet.

Resultat V75 lördag den 4 maj 2013

Avd
Häst
Odds
Värde
System
Strukna
Global Midnight41,92320 kr65 122
Rapid Marke2,47496 kr42 12512
Harry Haythrow25,317 539 kr2 771
Ed Rapide2,9323 381 kr893,61
Mr Chicago4,78117 992 kr177
Burning Line Gral10,911 058 056 kr19,73
New Line3,301 326 785 kr15,74

Utdelning

7 rätt1 326 785 kr
6 rätt7 802 kr
5 rätt421 kr

Author: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Share This Post On

9 Comments

 1. V75-1

  Bra ut bakom bilen öppnar Global Midnight (häst:2) som är snabbast den första biten, utifrån kommer även favoriten Braås Palema (häst:4) som enkelt får överta från stallkamraten. Vi noterar att Nettan Palema (häst:8) är hängandes i 3:e den första biten och körs fram mot dödens och i detta läge har Åkes hästar parkerat i främre träffen. Direkt ut på bortre långsidan skickar Jorma iväg Canaka B.F. (häst:11) som får svar av Pantholops (häst:5) som går före, det blir en lucka i andraparet utvändigt och Erik hittar ned perfekt. Kvar ute i 3:e blir Jorma som får ett allt för tufft lopp. Tiden för passeringen av 1000 meter är 1.14,0 och i detta läge kommer Jorma ned i dödens efter ett varv ute i spåren. Ut på bortrelångsidan kommer Dont Wear Pj’s (häst:9) i en attack och lockar ut Pantholops framför sig som drar tåget in mot slutsvängen. I ledningen ser dock Åkes häst fortsatt bra ut och med i rygg liftar stallkompisen Global Midnight med duktigt. Väl inne på upploppet handlar det om Åkes duo som går undan från övriga och strider in mot linjen och det är stenhårt i mål men det är skrällen Global Midnight som sätter nosen först i en mycket bra årsdebut.

  Post a Reply
 2. V75-2

  Här i det andra loppet så ser vi en bra öppning från hästarna 1,2,3 men vinnande ur spetsstriden går Björn Goop med invändiga T.Wall’s Damien (häst:1) som lätt håller upp ledningen. Utvändigt hamnar Ludde med Viking America (häst:3) som fortsatt kör för ledningen genom svängen för att sedan släppa av men när Ludde inte kommer ned i rygg så skickar på utvändigt ledaren igen som fortsätter att svar. 1.09,8 500 meter är tiden för 500 meter och efter detta så fortsätter dessa att duellera och tiden för 1 000 meter är snabba 1.10,5 och det fortsätter att gå fort. Vid 1000-meters passeringen tar Ludde över ledningen och fram utvändigt glider Jorma fram med favoriten Rapid Marke (häst:5) som inte varit med i den värsta striden. Ute på sista långsidan kommer Hermes Laday (häst:9) som går riktigt bra i spåren efter att inte har varit med i det höga tempot. Ledande RApid Marke passerar nu 1 500 meter på fortsatt snabba 1.12,3 och med bakom följer Hermes Laday som möjligen ser ut att kunna utmana. In i svängen handlar det om dessa två men i slutet av svängen så skickar Jorma på igen och lämnar Åkes häst en bit bakom och vinner säkert efter en bra prestation.

  Post a Reply
 3. V75-3

  Här i Guld så laddas det ordentligt från start och snabbt ut öppnar Oracle (häst:1) från sitt innerspår och utvändigt är även Beckman (häst:2) bra med. Dessa två duellerar om täten och denna körning fortsätter genom hela första sväng och ute på bortelångsidan tar Beckman över och 500 meter noteras till 1.05,6 500 meter vilket är extremt fort, vi vet inte att det har gått snabbar i Sverige någon gång. Vi noterar att det har varit galopp för I Saw You (häst:10) på vägen som borde kunnat profitera på detta tempo tillslut. Tiden för 1 000 meter är dock mer normal och klockas till 1.11,1, nu vrider Erik på utvändigt igen med Oracle som plockar ner Beckman in mot upploppet och med i rygg liftar vårt drag med Harry Haythwro (häst:3). Oracle går bra i ledningen efter en tuff öppning men mot slutet av upploppet så tar Harry Haythrow över och vinner relativt enkelt.

  Post a Reply
 4. V75-4

  Här i det fjärde loppet så öppnar hästarna 1,3,7 bra men från springspåret öppnar favoriten Malin Tilly (häst:7) bäst av alla som flyger till ledningen och efter detta fick ledaren dämpa ordentligt. I dödens en bit ner hittar vi Björn Goop med Ed Rapide (häst:3)! som smygs fram upp snett utvädnigt ledaren samtidigt som ledaren kommer upp till 500 meter 1.18,2 vilket är väldigt långsamt och tacksamt för favoriten i ledningen. Efter detta testar Björn Goop att lägga tryck på ledaren utvändigt för att försöka få ledaren i galopp där travet inte ser så bra ut men kuppen misslyckas och Björn ger sig efter en bit. Från kön händer ingenting och 1 000 meter noteras på tiden 1.16,5. Vidare händer inte mycket i fältet men ute på bortre långsidan sänder Noble Launcher (häst:9) i 3:e men det biter inte nämnvärt. Istället så är det Björn och Ed Rapide som lägger press på ledaren i slutsvängen och inpå upploppet är allt under kontroll för Björn Goop som vinner enkelt efter ett lopp i dödens när inte Malin Tilly kan svara in mot upploppet.

  Post a Reply
 5. V75-5

  Snabb start noteras för hästarna 1,3,4,8 som öppnar riktigt fort, till ledningen körs Real Showman (häst:4) som sedan galopperar och istället tar Arazi Boko (häst:1) över och denna kommer upp till 500 meter på tiden 1.09,6 med en återkommande Real Showman som tar plats i dödens. Från start noterar vi galopp för Fighter Gull (häst:2) som tar med sig Oleander (häst:9) som även den galopperar bort sig, vidare noterar vi en galopp för Holy Smoke (häst:7). Ute på bortre långsidan skickar ludde på i 3:e med On Broadway (häst:5) som initialt går bra i 3:e men det ebbar ut tillslut. 1 000 meter klockas till 1.12,0 och i detta läge så tar ledaren fortsatt emot utvändiga Real Showman som lägger press på ledaren. In mot upploppet så kommer attackerna i alla spår men bäst går Dragon Tooma (häst:6) och framförallt Mr Chicago (häst:12) som kommer som skjuten ur en kanon efter en perfekt resa i kön som enkelt avgör i tid, smällfin insats av snackhästen för dagen.

  Post a Reply
 6. V75-6

  Rask öppning från Allaballkaitoz (häst:3) och Armando Kievitshof (häst:4) som öppnar bra bakom bilen. Lutfi och Armando släpps till täten omedelbart och efter detta går det rätt fort för Ludde i ledningen som drar iväg i ett bra tempo. Fram till dödens körs Main Kronos (häst:7) som varit hängandes i 3:e en bit, hästen landar i dödens samtidigt som klockan stannar på 1.10,8 för noteringen av 500 meter. Dödens tas efter datta över av Björn Goop som sänder fram Indescribable (häst:2) utvändigt ledaren för att hålla tempot uppe då detta är en hårding. 1 000 meter klockas till 1.12,5 vilket är rätt snabbt och efter detta ser vi ut på bortre långsidan en attack av Burning Line Gral (häst:10) som sänder i spåren och det biter bra, ledaren passerar samtidigt 1 500 meter på fortsatt snabba 1.12,1. In i slutsvängen ger sig Indescribable utvändigt ledaren och istället handlar det enbart om Burning Line Gral som sticker undan till en säker vinst efter att ha jobbat i 3:e en bit.

  Post a Reply
 7. V75-7

  Bra start i detta styrkeprov över 3 140 meter ser vi från hästarna 5,6,7som går bra och det är tre hästar i bredd in mot svängen. Det är dock Porthos Amok (häst:7) som tar över ledingen in i svängen och som laddades framåt från sitt springspår, med i rygg på denna följer Figaro Sånna (häst:5). Vi noterar även galopp från start för Elit Håleryd (häst:1) och ledande Porthos Amok kommer på tiden 1.15,5 upp till passeringen av 500 meter. Eter detta händer inte mycket, vi noterar dock att det har varit galopp för Eros Tooma (häst:2).
  Ledaren kommer upp till 1 000 meter på rätt så snabba 1.17,2 och efter detta så noterar vi en galopp i rygg på ledaren för Figaro Sånna som sedan ställer sig för att galoppera igen. Efter detta sänder Ludde fram Orione Spin (häst:11) som kommer fram och lägger tryck på ledaren med ger sig efter en bit och kommer ner i rygg då en lucka bildats. Ledaren når nu 1 500 meter på tiden 1,17,8 och efter detta kommer attacken i 3:e och det Erik Adielsson som styrt på med Quick Razz (häst:10) som dock blir kvar ute i spåren. 1.17,2 noterar vi för passeringen för 2 000 meter och i detta läge har New Line (häst:12) tagit plats i dödens och lägger nu tryck på ledaren under slutvarvet. I spåren ser vi en attack från Spring Erom (häst:15) som jagar sin 3:e vinst i detta lopp men galoppen som kommer efter en bit sätter stopp för det. In mot upploppet handlar det om hästarna 7 och 12 som går undan en bit före övriga och av dessa så är det New Line som kopplar ett grepp inne på upploppet och vinner enkelt.

  Post a Reply
 8. Fin utvärdering av loppen SverigeTravet. Det var en rolig omgång tycker jag, trots att det bara blev 4rätt för egen del. Global Midnight var inte så mycket att göra åt streckmässigt. Det känns jobbigt att jag chansade att inte ta med Rapid Marke utan gjorde ett tvåhästarslås istället, Burning Line Gral vart sista missen. Synd att man sätter 3 spikar i en sådan här omgång, det är bara och bryta ihop och komma igen. Fast känner mig nöjd trots allt.

  Kanonjobb med sidan, ha en trevlig helg.

  Post a Reply
  • Hej Viktor,

   Håller med om att det blev en underhållande omgång även om det sprack på spelet. Våra tidiga tips gick det sådär för men så är det när man är tidigt ute. Global Midnight var omgångens svåraste, det kan vi skriva under på och Harry var väl omgångens mest lättfunna skräll – Malin Tilly var omgångens besvikelse, en häst som vi inte ens ville se starta efter hur det såg ut i värmningen.

   Kul att du gillar sidan och välkommen åter, ha nu en skön helg du med.

   Post a Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *