14 miljoner i jackpot
Lördag 25 november 2017

V75 Kalender

I vår V75-kalender finner du alla kommande V75-dagar. Vi listar utöver tävlingsdag även information om vilken travbana som arrangerar V75-omgången samt länk till resultat och övrig information om travdagen.

2017

Datum
Travbana
Resultat
Information
7 januari
14 januari
21 januari
28 januari
29 januari
4 februari
11 februari
V75-mästarna (V75-finaler)
18 februari
25 februari
26 februari
4 mars
18 mars
Unionskampen
25 mars
26 mars
Extra V75
1 april
V75-finaler
14 april
Prins Carl Philips Jubileumspokal
16 april
22 april
Guldbjörken
29 april
Olympiatravet
6 maj
Orebro Intn’l
7 maj
Finlandia Ajo
13 maj
Pokalloppen
14 maj
Copenhagen Cup
20 maj
Prins Daniels lopp
27 maj
Sweden Cup
28 maj
Elitloppet
3 juni
Ina Scots Ära
10 juni
Jämtlands Stora Pris (Midnattstrav)
11 juni
Oslo Grand Prix
17 juni
Norrbottens Stora Pris (Midnattstrav)
25 juni
Kalmarsundspokalen
1 juli
E3-finaler (V75-finaler)
6 juli
SprinterMästaren
9 juli
Ulf Thoresen
15 juli
Årjängs Stora Sprinterlopp
23 juli
StoChampionatet
25 juli
Hugo Åbergs Memorial
5 augusti
Sommartravets Final
12 augusti
Åby Stora Pris
13 augusti
Kallblodskriteriet
16 augusti
Jubileumspokalen
19 augusti
E3-finaler
23 augusti
Uttagningslopp Derbyt
24 augusti
25 augusti
Open Trot-Stayern
26 augusti
Sundsvall Open Trot
27 augusti
Danskt Travderby
2 september
3 september
Svenskt Travderby
9 september
Silverörnen
10 september
Norskt Travderby
16 september
23 september
Unionstravet
30 september
Frances Bulwarks Lopp
1 oktober
Svenskt Travkriterium & Oaks
14 oktober
Svenskt Mästerskap (SM)
21 oktober
Svampen
28 oktober
Müllers Memorial
29 oktober
Breeders’ Crown (Semifinaler)
4 november
11 november
12 november
Breeders’Crown (Finaler)
18 november
25 november
 
Solvalla Grand Prix
26 november
 
2 december
 
Uppfödningslöpningen
9 december
 
16 december
 
E3-revanschen
23 december
 
Uppesittarkväll
25 december
 
26 december
 
Annandag jul
30 december
 
31 december
 
Nyårsafton

17 Comments

 1. Hej
  Det här är förmodligen en väldigt dum fråga men jag är ny så here goes….
  Jag tittade på tipsen för tisdagens tävling i Jägersro och tänkte fylla i en kupong och lämna in den. Det är första gången jag gör det så needless to say i am clueless. Iaf det står att den är baserad på 240 rader men när jag fyller i kupongen får jag bara 24 rader, alltså en tiondel, jag vet att jag gör något fel men har ingen aning om vad det är. Vad är det för skillnad på rader och system?

  Tanken är att jag ska sätta mig in i spelet mer och lära mig om varje häst och dennes vinnaregenskaper men detta är min första gång så jag har inte hunnit det, hade tänkt börja med lördagens spel men när jag gick in på atg.se så såg jag att ett lopp gick av stapeln redan på tisdag so why not…

  Tack på förhand!
  /NTTG

  Post a Reply
  • Hej NTTG,

   V75 och trav och i synnerhet ATG är väldigt dåliga på att lära andra hur man spelar och hur man rättar sina kuponger, de driver ett monopol så det är väl i deras ögon inte hela världen. Vi hade dock börjat i den ändan, hur som helst – du är inte ensam om att inte förstå så du borde inte känna dig dum.

   Var står det att kupongen är baserad på 240 rader, vi förstår inte riktigt var du har hittat denna information?

   En rad är en häst i alla sju lopp, då finns det bara en rad som kan vinna. Radpriset på V75 är 0,50 kr (50 öre) så om du lämnar in ett system om 240 radar så bör detta kosta dig 120 kr.

   Vet inte om vi kan hjälpa dig mer än så, du kan titta i vår ”spelskola” som tyvärr inte är så utvecklad ännu men där hittar du mer förklaringar till hur V75 fungerar.

   Hoppas detta hjälpte något iaf.

   Post a Reply
 2. Hej
  Tack för ett snabbt svar!
  på denna sida https://www.atg.se/#/department.atg.atgse2.channel.ws/ klickade jag på fem tippar och ”visa tips” då kom jag till en annan sida där det stod precis under rubriken. Men jag vet ju inte hur man kommer upp i den summan, om man sätter alla hästarna som de har satt så blir det betydligt mer än 240 rader.

  Jag har läst din spelskola och tyckte det var mkt bra info, tittar på andra sidor också men hittar ingen bra sida där det står steg för steg hur man gör, mer lösryckta tips.

  /NTTG

  Post a Reply
  • Hej igen!

   Fem tippar V75 är ett system där travtränare/kuskar gissar V75, vi kan inte rekommendera att du spelar deras system då det är väldigt tidiga tankar men alla gör som de vill men det är lite som att kasta pengarna i sjön kan vi tycka. Det är fem som tippar och fyller du i alla hästar som alla 5 tycker man ska ta med så blir systemet enormt, om du istället spelar efter hur någon av dem tycker så borde du komma upp i 240 rader = 120 kr.

   Du ska ha hästar fördelade likt detta för att följa fem tippars streckmodell: 1-1-2-2-3-4-5, dvs. du får endast strecka 1st häst i två lopp, 2st hästar i två lopp, 3st hästar i ett lopp, 4st hästar i ett lopp och sist men inte minst 5st hästar i 1 lopp. Då kommer du upp i 240 rader = 120 kr.

   Hoppas det gör det lite tydligare.

   // SverigeTravet

   Post a Reply
  • Som nämnt tidigare, en iklickad häst i v75 kostar 0.50kr, det vill säga om du spelar en häst i varje lopp kommer det kosta dig 0.50 kr. 1x1x1x1x1x1x1=1 och hälten av 1 är 0.50 🙂
   Klickar du däremot i 2 hästar i varje lopp så kommer det bli 2x2x2x2x2x2x2=128 rader. Och det är ju 50 öre raden så det blir halverat, så 64kr.

   Många spelar på så sätt att de försöker hitta 2 spikar (en spik är en häst i ett lopp, den man tror mest på).
   Dvs att när du multiplicerar ihop alla loppen du klickat i hästar i, så blir två av loppen bara multiplicerat med 1. (i alla 7 loppen måste du välja minst 1 häst i för att kunna lämna in spelkupongen)

   exempel på liknande mitt system:
   6x6x1x1x2x5x3=1080 rader och det blir 540kr

   Man kan skriva en bok tjock som bibeln om hur man ska resonera och hur man ska hitta vinnarna i loppen. Men hoppas det där hjälpte dig något i alla fall 🙂

   Post a Reply
   • Väl skrivet, det borde göra det ofelbart nu för alla inblandade. Tack för det.

    Post a Reply
 3. Hej
  Tack för era svar!

  En sista fråga: om jag vill lära mig det här, i vilken ände ska jag börja? Vad ska jag börja läsa? Hur ska jag lägga upp det? etc

  Blev fler än en fråga, dock berör det samma område.

  Jag förväntar mig inte en klar uppstapling av av sidor eller begrepp utan mer överskådligt som ifrån vilken ände jag ska attakera det här.

  Tack på förhand!

  Post a Reply
  • Hej NTTG,

   Det bästa tipset vi kan ge är att engagera dig och tro på vad du gör, kan låta väldig flummigt men det är just det som det handlar om. Ta reda på saker på vägen, besök en travbana i solen och bevittna travet på nära håll för att om möjligt öka på ditt intresse för detta – skynda långsamt och var uthållig, ge inte upp för ett par motgångar som kommer att dyka för dig – det gör det för oss alla.

   // SverigeTravet

   Post a Reply
 4. Som svar på ”var man ska lära sig”. Man kan lära sig spela på v75 och det verkar ju vara klart för dig, men resten är nog mest tur. Annars hade det funnits en hel drös med professionella spelare. Se till att ha mycket tur annars kan du lägga ner 🙂
  Läs travtipsen på olika ställen och ta med några av tipsen och sen chansar du på resten. Jag kör 70% travtips 30% chansningar. Det har fungerat löjligt bra för min del iaf 🙂
  LYYYYCKA TILL

  Post a Reply
  • Får instämma att det handlar om en hel del tur även om det är ett skicklighetsspel. ju mer information man har innanför västen, ju mer tur får man om man får ta och återanvända Stenmarks citat i annan form som löd:

   ”Jag vet ingenting om tur, bara att ju mer jag tränar desto mer tur har jag”

   Post a Reply
 5. Hur långt tilbaka kan man rätta sina kuponger /bongar??
  Vi har kuponger från 2012 och 2013 .Är det möjligt att rätta dom?
  Vänligen
  Roger Nilsson

  Post a Reply
  • Att rätta dem är nog inga problem men tror inte att du kan få ut eventuell vinst. Vi rekommenderar dig att höra av dig till ATG eller närmaste ATG-ombud för korrekt information så vi inte lurar dig på eventuell vinst.

   Post a Reply
  • Varför spara kupongen så länge????
   Förmodligen är du blåst på din
   eventuella vinst då du har viss tid på dig
   att lösa ut vinsten

   Post a Reply
 6. Äntligen en ny V75 kalender, tackar vi för.

  Post a Reply
  • Kul med positiva kommentarer, det är inte varje dag 🙂

   Nu vet vi inte om ditt äntligen syftar till att kalendern är ”ny för året” eller ”ny till formatet” – det spelar mindre roll. Vi passade på att göra om den till en mer läsbar historia i samband med att vi lanserade nästa års travkalender då förra versionen var horribel till utseendet vilket vi aldrig fick ordning på efter att vi flyttade till den nya responsiva designen. Vi har dock gjort läxan och kodat om till ett mer användarvänligt format och fortsätter vår resa i att förbättra hemsidan allt eftersom i lagom takt, lagom som närmast kan beskrivas med Gundes historiska ord – ”Skynda! Skynda! Du har gott om tid.

   // SverigeTravet

   Post a Reply
 7. Var hittar man gamla V75 resultat, söker 29/9 2007 när vi startade vårt bolag, snart 10 års jubileum tänkte spela samma rad

  Post a Reply
  • Hej Rolf,

   Tyvärr har vi inte så gamla resultat sparade här på SverigeTravet. Prova lyckan med ATG.se – tror dock inte de har så gamla resultat heller men det är nog din bästa chans.

   // SverigeTravet

   Post a Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *