Elitloppet 2017
Elitloppet 2017
Elitloppet 2017

Daniel Redén anmäler fyra hästar i Prix de Belgique 2017Det blir ingen start för Delicious U.S. i Prix de Belgique på söndag. Tränaren Daniel Redén har ändå anmält fyra hästar i det sista genrepet inför Prix d’Amerique.

– Det är fantastiskt roligt och både jag och hästarna trivs väldigt bra här nere i Frankrike, säger Redén till Trav365.

Efter den imponerande segern i söndags på Vincennes har Daniel Redén anmält Call Me Keeper till Prix de Belgique. Han har även anmält stjärntrion Propulsion, Lionel och Wild Honey. De två främsta har redan kvalificerat sig till Prix d’Amerique och Wild Honey kommer att komma med då hon har tjänat tillräckligt med pengar. Blir Call Me Keeper bland de tre främsta på söndag får han en direktbiljett till Prix d’Amerique. Tränare Redén har alltså chansen att få med fyra hästar i världens tuffaste travlopp på Vincennes. Det är i så fall rekord för en svensk tränare, tidigare har Stig H Johansson haft med tre hästar 1992, samt Stefan Melander 2003 och 2005..

– Jag vill inte tänka så, jag gör mitt bästa för mina hästar och jag och hela teamet borrar ner oss och jobbar på. Men det är fantastiskt roligt och både jag och hästarna trivs väldigt bra här nere i Frankrike, säger Daniel Redén till Trav365.

Den definitiva startlistan till Prix de Belgique blir klar på torsdag.

Michael Carlsson, Kanal 75

Författare: SverigeTravet

SverigeTravet är en sajt för alla med målet att bli en vinnare.

Dela inlägget

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *