13 miljoner i jackpot
Lördag 26 maj 2018

V86

V86 är förmodligen det svåraste spelet när det kommer till travspel. Det gäller att hitta vinnaren i 8st lopp, men det utdelas också pengar på 6 och 7 rätt. Spelet garanterar minst 5 miljoner i vinst till en ensam vinnare. V86 är en spelform som för tillfället är på prov fram till och med onsdagen den 1:a feb där det ersätter V64. V86 körs på Solvalla travbana och spelet är öppet varje onsdag.

Du hittar våra V86 systemförslag till spelet 2-3 timmar innan start, men ofta läggs det ut tidigare. Analyser och drag av loppen hittar du i kategorin V86 Tips vilka vanligtvis publiceras någon dag innan tävlingsdagen.

Om V86
Onsdagar, start 19.15
8 lopp
Radpris 25 öre
Utdelning på 8, 7 och 6 rätt
Poolfördelning: 40-20-40
Jackpotgräns: 20 kr
Minst 5 miljoner till en ensam vinnare
Det går även att spela V8, Harry Boy och andelsspel på V86
V86 går att spela hos ombud, på ATG.se, i mobilen, i ICA-kassan och på banan

TV-tider
V86 att visas live i TV4 Sport kl. 19.00 – 21.30 (V86 Direkt) och ett sammandrag kl. 21.30 – 22.00 i TV4 Sport med sista loppet live (Vinnare V86).

6 Comments

 1. Hej Åsa! Trevligt att du är i studion idag. Skickar mest för säga hej till dig. Du är en bra kommentator, bäst av tjejerna i gamet och en skön tjej. Är du singel?

  Post a Reply
  • Hej Chris,

   Nu har du kommit lite fel tyvärr, detta är SverigeTravet – det har inget med ATG att göra även om vi tippar V86. Vänd dig till ATG.se för att ställa din fråga så ökar chanserna för ett svar.

   Mvh // SverigeTravet

   Post a Reply
 2. Pullnär är väl förbjudet i lopp ???????

  Post a Reply
  • Vi vågar inte svara för det då vi inte har en susning, men det är möjligen så. Den togs av på Angelo innan start så möjligen så. Hör av dig till ATG.se så kanske du får ett bättre svar.

   Post a Reply
 3. Hur kan ni komma med dessa tv tider.det är ju handboll
  .
  Var, i vilket pogram är v86?

  Post a Reply
  • Hej Leif,

   Tyvärr så utgick V86 Direkt idag till fördel för Hanbollen i TV4 Sport. Du hittar travsädningen på ATG Live. Generöst nog så bjuder ATG på liven i dag onsdag för de som inte redan har ett abonnemang.

   Post a Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *