10 miljoner i jackpot
Lördag 20 januari 2018

Om

SverigeTravet ägs och drivs av Eastandsthlm AB, ett bolag som äger och driver flera webbprojekt online – ett av dem är travsidan som du just nu befinner dig på. Målet med sajten är att skapa en fulländad travsida som möter intresset från den publik som finns online. Vi jobbar med användaren i fokus och med målet att bygga den självklara platsen för dig som gillar trav och vi anser att man hela tiden kan bli bättre – den dagen man sätter sig nöjd så har man inget på webben att göra.

Här på SverigeTravet hittar du travtips till V75 och V86 som publiceras löpande varje vecka och utöver den veckovisa bevakningen av de större spelen från ATG så finner du tips och råd för alla spelformer i vår spelskola. En annan populär del är våra travbanor där vi listar ingående information om landets alla travbanor – denna del byggs hela tiden ut och utvecklas till det bättre med mål om att bli det självklara valet på detta område. Vi har även en fast del som bjuder på generella travtips för dig som spelar på trav.

Kontakt
Tveka inte att höra av dig till oss, vi tar emot all kritik med öppna armar – det fnns dock ingen garanti för att vi kommer agera på alla önskemål men om något visar sig mer populärt än annat så kommer vi självklart att omprioritera utvecklingen av travsidan. Använd formuläret nedan om du vill komma i kontakt med oss gällande feedback eller övriga frågor.

Namn

E-post

Ämne

Ditt meddelande

2 Comments

 1. Hej!
  Kan ni ge mig resultaten med utdelning från den 16/9 20116
  då det var V64 i Halmstad. Tacksam för svar!

  mvh
  Kent-Åke Carlsson

  Post a Reply
  • Hej Kent-Åke,

   Vi råkade ut för ett haveri i vår koppling till ATG genom deras API i måndags, därav fick vi inte ut resultaten för den tävlingsdagen. Vi har nu förbättrat våra system för att undvika att det inträffade ska kunna ske igen. Vi ber om ursäkt för det inträffade.

   // SverigeTravet

   Post a Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *